Tre tips til dig vil i gang med golf

Golf har i mange år været en populær sport og flere og flere får øjnene op for denne fritidsbeskæftigelse. Det kan være en dyr hobby, hvis du selv skal købe alt udstyret. Heldigvis kan man i mange klubber låne eller leje udstyr, men nogle ting er det rart at have eneret til, f.eks. golfsko, her har man ikke lyst til at gå rundt i sko, andre har gået mange timer i.

Man kan diskutere, om golf reelt er en sport, og nogle vil mene, at det er det ikke, da man jo ikke løber eller på anden måde bliver forpustet. Ikke desto mindre får man mere motion end man måske lige forestiller sig.

3 vigtige stykker udstyr

Sko

Golfsko er et vigtigt stykke udstyr at have i tankerne, når du gerne vil i gang med at spille golf. På en runde bliver det faktisk til mange kilometer, og det er derfor vigtigt, at dit fodtøj er i orden. Golfsko fås både med og uden pigge, som giver et bedre greb i græsset, så du f.eks. står bedre fast, når du skal slå. Det er kedeligt at glide eller skride ud lige i det slag, der kunne have været en hole-in-one.

Køller

Det er dog ikke kun golfsko, du får brug for, når du har besluttet dig for at lære at spille golf. Uden golfkøller kommer du ikke langt, så dette er altså en essentiel investering. Nogle klubber tilbyder medlemmerne at låne køller, men mange foretrækker at have deres egne. Her har du brug for et helt sæt, da der i golf er forskellige situationer som kræver forskellige køller.

Bolde

Godt så, golfsko og -køller er på plads, men du har naturligvis også brug for bolde. Her kan de betale sig en købe en større portion, da det er uundgåeligt at der af og til ryger en bold i søen eller en bevoksning, hvor det kan være svært at finde den igen.

Med disse tre ting er du godt på vej i din golfkarriere og så er der bare tilbage at melde sig ind i en klub og sætte kurs mod greenen.

Pas på hovedet

Når man som cyklist færdes ude i trafikken, er man ret udsat. Tingene går hurtigt, og det er bare ikke altid at vi følger reglerne 100%. Det hele ville være langt nemmere, hvis vi blot kunne følge trafikreglerne altid. For at bidrage til en mere tryg og sikker færdsel i trafikken, kan man gøre en indsats ved at bruge en cykelhjelm. Det er ligesom at vi i biler bruger sikkerhedsseler.

Man finder et stort udvalg af cykelhjelme online. En cykelhjelm er ikke længere bare en cykelhjelm. Nu er der også kommet større krav til hvordan, denne cykelhjelm egentlig skal se ud. Der er gået mode i cykelhjelme. Det burde ikke være det helt store emne indenfor cykelhjelmen, hvordan den ser ud. I virkeligheden burde den bare sidde rigtigt på hovedet.

Brug cykelhjelm

Der findes et utal af forskellige cykelhjelme, designs og udseende. Selvom en cykelhjelms vigtigste egenskab er at passe på hovedet, kan man nu vælge en lidt mere personlig cykelhjelm. På den måde kan det måske også være lettere at få brugt sin cykelhjelm. Det kan især være et smart trick, for at få børnene til at bruge sine cykelhjelme.

De farverige og sjove cykelhjelme kan være med til at gøre brugen af dem mere attraktive for børn. Man vil helst sørge for at sine børn er bedst muligt beskyttet i trafikken. Derfor kan det let blive en kamp, hvis barnet ikke vil have cykelhjelmen på. Cykelhjelme skal sidde rigtigt på hovedet for at overhovedet fungerer.

Vælg den rigtige cykelhjelm

Pasformen af cykelhjelmen er formegentlig det vigtigste punkt indenfor brug af cykelhjelme. Hvis den ikke sidder ordentligt på hovedet, gør den ingen verdens nytte. Derfor bør man altid måle rundt om hovedet for at finde den rigtige størrelse. Det gælder især for den helt lille i familien. Vedkommende kan ikke selv fortælle, om hjelmen sidder, som den skal.

Alle de cykelhjelme, som sælges i Danmark, er CE-godkendte. Dog er nogle hjelme udstyret med ekstra sikkerhed udover det. Så hvis man vil være endnu bedre beskyttet i sikkerheden, kan man søge efter disse typer hjelme. De kan tage nogle af de rotationer, som sker ved udsættelse af et kraftigt stød.

En blender til ethvert formål

Et køkken er ikke et fuldendt køkken uden de bedste køkkenredskaber. Det skal være så nemt som muligt at kunne lave lækker og spændende mad. Man kan komme langt med gode evner indenfor madlavning med meget få redskaber. Men det kan gøre det hele lidt mere enkelt, hvis man har en blender til rådighed i køkkenet.

 

En blender vitamix er et oplagt valg, hvis man mangler en god blender. Der er stor forskel på blendere og blendere. Det er bare ikke sjovt, når man er i gang med at blende noget i en maskine, hvis den ikke fungerer 100%. Derfor bør man vælge en blender i god kvalitet. En god blender kan for eksempel gennem noget hjælp trylle en lækker og velblendet smoothie sammen.

 

Hvilken blender er bedst i test?

Men hvordan finder man så frem til den bedste blender, som kan gøre livet i køkkenet lidt nemmere og sjovere? Der er masser af hjælp at hente online. En blender Vitamix er blot en af mange på markedet. Blendere fra Vitamix er lavet af robust og rustfrit stål. Robustheden af blenderen er noget, som man absolut ikke vil gå på kompromis med.

 

En blender skal nemlig kunne holde til lidt af hvert. Frosne madvarer kan ofte være svært for blendere i dårligere kvalitet. Hvis man vælger en af gode materialer, sikrer man sig at selv de mest frosne isterninger eller jordbær bliver mikset godt sammen til den rette konsistens. En blender Vitamix lyder som en af de hurtigste racerbiler, når man tænder for den. Det er gode tegn.

 

Nemt og enkelt med blender fra Vitamix

Der er kælet for detaljerne på blenderen fra Vitamix. Koblingen er lavet af metal, hvilket er med til at give blenderen robusthed. Modellerne fra Vitamix er desuden utroligt enkle at rengøre. Det tager maksimalt 30 sekunder. Desuden følger der en madstav med blenderen. Dette er oplagt til de lidt tykkere smoothies eller lignende.

 

Vitamix er opstandet i USA tilbage i 1921. I dag kører familievirksomheden på fjerde generation. Der er derfor en masse erfaring indenfor blenderområdet her. Derfor kan man trygt købe en god blender hos dem.

3 gode idéer til hvordan du kan pifte boligen op

For mange, som lige er flyttet ind i en ny bolig, glæder de sig til at skulle indrette den. Det kan både være sjovt, og så er det med til at give boligen det personlige præg. Selvom du allerede bor i en bolig, kan du også gøre meget for at indrette den anderledes. Hvis du er til farver, så kan du blandt andet male, både væggene og møblerne. Det handler også om, hvordan pladsen er fordelt, samt, hvor mange ting som man har. Læs med her.

 

Sådan finder du billig maling til boligen

Det behøver ikke koste en bondegård at male. Du kan på decofarver.dk finde billig maling til hele hjemmet. Hvis du gerne vil skifte den hvide væg ud med lidt festligere farver, så kan du finde billig maling hos deco farver.dk.

 

På hjemmesiden kan du både finde billig maling til både indendørs og udendørs. Du kan også finde billig maling til dine møbler. I stedet for at smide dine gamle møbler ud, kan du nemlig give dem nyt liv med billig maling til møbler.

 

Vægmaling kan også gøre rigtigt meget for et rum. Nogle vælger for eksempel kun at male en enkelt væg i rummet, for at skabe lidt forandring.

 

Dit personlige præg på boligen

Boligen skal gerne føles som et dejligt hjem at være i. Måske har du rejst meget og taget mange souvenirs med hjem, som kan pryde hyller og vindueskarme. Det kan være, at du har nogle fotos som du gerne vil kigge på ofte.

 

Du kan for eksempel lave en væg, hvor billederne er i sort/hvid i forskellige størrelser. Du kunne også lave en stor collage med diverse billeder og minder. Er du interesseret i kunst, eller godt kunne tænke dig flere farver på væggene, kan malerier gøre underværker for rummene.

 

Planter og blomster er også med til at gøre meget for hjemmet. Udover de er smukke at kigge på, så er der faktisk mange planter som er med til at rense luften indendørs. Det er de små detaljer som ofte gør den store forskel, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Bliv Mere Produktiv Med Den Rette Musik

Det er lige meget hvem man er: alle mennesker har mål. Nogle mål er ret udbredte: at tjene gode penge, at være en god ven og så videre. Der er også mål, som ikke deles af særligt mange, og mål der primært tiltaler en bestemt del af befolkningen. Alle mennesker har mere end ét mål, og vi prioriterer alle vores mål på forskellig vis. Der er altså ikke to mennesker her på jorden, der har nøjagtigt de samme mål, prioriteret på præcis den samme måde. Men mål har vi alle sammen.

Det betyder så til gengæld, at vi alle deler et meta-mål: et mål omkring vores mål. Dette meta-mål er, at vi gerne vil være gode til at opnå vores mål. Tænk over det: hvis du har sat dig et mål, så er det noget du finder vigtigt at opnå. Hvis det er vigtigt for dig at opnå et bestemt mål, så giver det mening at du gerne vil optimere processen der bringer dig tættere på målet. Du har altså et overordnet mål om, at blive bedre til at opnå mål. Med andre ord: du sætter pris på produktivitet. Du vil gerne være mere produktiv, fordi øget produktivitet betyder, at du vil bevæge dig hurtigere imod dine andre mål.

Alle mennesker er altså forskellige, men alle deler et meta-mål om, at være mere produktive. Det store spørgsmål er selvfølgeligt hvordan man øger sin produktivitet. Der er nogle tilgange og teknikker der kun egner sig til bestemte mål. Der er dog andre ting, der er mere generelle, og vil kunne gavne alle mennesker: uanset hvilket mål de arbejder imod.

En generelt teknik til at være mere produktiv er, at benytte sig af musik. Musik har en nærmest magisk effekt på vores bevidsthed og nervesystem. En trist sang kan få os til at føle os deprimerede, mens en glad sang kan give os fornyet energi og livsmod. Noget musik gør det lettere for os at koncentrere os, mens andet sender os afsted til dagdrømmeland. Musik er altså et kraftigt værktøj, og du er nødt til at vælge den rette musik, hvis du gerne vil være mere produktiv.

Jeg anbefaler at du spiller musikken på en bluetooth højtaler. Musik lyder betydeligt bedre, når det spilles på en ekstern højttaler, i stedet for den ringe højttaler der er indbygget i din telefon. Jo bedre musikken lyder, jo større en effekt vil den have på dig. Ved at vælge en bluetooth højttaler gør du det samtidig muligt at justere volumen, eller skifte sang, uden at skulle bevæge dig væk fra det arbejde du udfører. Så længe du har telefonen indenfor rækkevidde kan du styre musikken. Der er få ting der går mere ud over produktivitet end konstante afbrydelser. Hvis der kommer en dårlig sang på, der går ud over din motivation, så er det vigtigt at du skifter til en anden sang. Men hvis du er nødt til at rejse dig op, for at trykke på en knap på anlægget, så er der tale om en forholdsvis stor afbrydelse.

Moderjord som inspirationskilde

Moderjord er et uforklarligt fænomen og et farligt og fascinerende element. Verdensnaturen er meget forskelligt alt efter, hvorhenne på kloden man befinder sig. Her kan man finde alt fra glohede ørkener, golde savanner, iskolde sletter og kæmpe bjerge. Det er svært at begribe helt, hvor forskelligt naturen er alt efter ens placering og ikke desto mindre, hvordan moderjord har forandret naturen siden tidens start. Jorden bliver omformet efter naturens gang, hvor bjerge bliver større grundet sand i luften, isen smelter grundet drivhuseffekten og tsunamier opstår på baggrund af jordskælv.

Denne vilde og fascinerende natur har grundet dets ubegribelige scenarier blevet inspirationskilde til en lang slags forskellige emner.

Indretning

I de senere år er den naturlige indretningsstil taget norden med storm og lige så langsomt er denne ligeledes begyndt at blive mere udspredt til hele verden. Dette er typisk en mere rå indretning, hvor man forsøger at tage naturen med ind i sit hjem. Dette kan gøres på flere forskellige måder og til mange forskellige ekstremer. Her er det mest populære dog at tage store naturlige planker ind til spisebord, flotte egetræsmøbler og ellers er indretningen kraftigt inspireret af den vilde natur.

Smykker

Ligeledes har den samme vilde natur været inspirationskilde for rigtig mange forskellige slags smykkelinjer, produkter og ikke mindst hele brands. Her er naturen perfekt til netop dette, da den er så vild og har så mange fede ting at byde på udover blot dets flotte farver. Skovens bund, blomster, blade og meget andet er af flere omgange blevet udødeliggjort i forskellige slags smykker. Her er der dog især en blomst, der er blevet mere populære til smykker end alle andre nemlig margueritten. Marguerit smykker er blevet uhyr populære hos flere danske smykke brands og hos forbrugerne.

Plakater

Udover indretning og smykker er der især blevet stjålet inspiration fra naturen i designet af rigtig mange af de mest populære plakater og malerier. Her kan det være alt lige fra en enkelt plante, blomst til en helt bestemt skov eller område, der er blevet portrætteret. Ligeledes findes der utrolig mange forskellige motiver af netop dette, hvor især dyr også har været en stor inspirationskilde.

Arbejdet i Haven er Sjovere med de Rette Bukser

Der er nogle der nyder, at arbejde ude i haven, mere end andre gør det. Selv hvis man elsker at rende rundt i haven og få den til at se lækker ud, så vil man dog stadig af og til møde nogle frustrerende udfordringer. Det er selvfølgeligt en del af charmen ved at arbejde i haven: det er ikke det hele der er forudsigeligt, og nogle gange er man nødt til at tænke lidt udenfor boksen, eller lægge en masse kræfter i, at få løst problemerne. Man kan dog ofte gøre løsningen af den slags udfordringer sjovere, ved at sikre sig, at man har det rette grej.

Hvis du er havemand, eller havekvinde, så har du sikkert allerede et skur fyldt med en masse havegrej. Det betyder dog ikke, at du er fuldt ud klædt på til, at løse alle havens problemer: der er nemlig en ting, som mange mennesker overser.

Hvad er den mest frustrerende ting at finde ud af, når du sidder på hug foran dit bed og fjerner ukrudt? Det er da selvfølgeligt, at du ikke har det rette værktøj på dig! Vi har jo kun to hænder, og man kan let komme til at miste fokus, når man går rundt i haven i sine egne tanker. Man skal altså til at rejse sig op, gå hele vejen hen i skuret, prøve at huske på hvad man gik derhen efter, og så gå tilbage på huk og få arbejdet videre. Hvis det sker mange gange på en dag, så kan det hurtigt gå ud over ens gode humør.

Det problem er dog hurtigt at løse: du skal bare have de rette bukser! Når jeg er i haven, så finder jeg det rigtigt praktisk at gå rundt i et par mascot arbejdsbukser. Den slags arbejdsbukser gør det lettere at arbejde i haven af flere grunde. For det første, så er de lavet af slidstærkt materiale, der også er let at vaske. Jeg har altså ingen bekymringer når jeg sætter mig ned på knæene, og skærer blomster til. Fugten trænger ikke igennem, så jeg bliver ikke kold – ikke engang om vinteren. Lidt jord på knæene skader ikke bukserne det mindste, og kan let vaskes af igen. Men vigtigst af alt, så har arbejdsbukserne et nærmest uendeligt antal lommer, med god plads til alt muligt værktøj!

Det er lommerne der virkeligt gør forskellen. Når jeg står i redskabskuret og kigger på mit værktøj, så kan jeg let tage alt det, som jeg regner med at få brug for, og så bare stoppe det i de forskellige lommer. Nu er jeg altid forberedt på de ting, jeg kan ske at møde ude i haven, og jeg behøver ikke at rende frem og tilbage til skuret i tide og utide.

Stop Med at Overtænke dit Valg af Løbesko

Der er rigtigt mange gode grunde til, at komme i gang med at løbe. Det er en af de mest populære former for motion, og der er der gode grunde til. Det er en af de mest naturlige former for motion vi mennesker kan lave: vores kroppe er basalt set designet til at løbe. Det er også grunden til, at vi let finder det naturligt, efter vi først er kommet ordentligt i gang. På sigt vil du kunne løbe på autopilot og bare nyde løbeturen – noget der ikke altid er muligt med andre former for motion.

En af de helt store fordel ved løbetræning er, at man kan gøre det hvor som helst, og ikke har brug for en masse udstyr. Det eneste du skal bruge er et par gode løbesko og et sted, hvor du kan løbe rundt. Det gør det til en langt mere alsidig og transportabel form for motion end eksempelvis det, at spille Tennis eller lave styrketræning i et træningscenter. Hvis du spiller Tennis så skal du have en ketcher og den rette påklædning, samt være heldig at kunne finde en tennisbane i nærheden. Hvis du laver styrketræning, så har du brug for en masse vægte, eller medlemskab i et træningscenter. Der er altså langt flere ting der står i vejen for at få trænet. Her er løb meget lettere at komme i gang med, og man kan altid tage det med sig. Uanset hvor du er på ferie, eller hvor du bliver sendt hen af arbejdspladsen, så kan du altid finde plads til løbeskoene i bagagen.

Men når nu det er så nemt, hvorfor er der så stadig folk, der har svært ved at komme i gang? For mig at se, så bunder det næsten altid ud i, at folk overtænker tingene. Der er ikke nogen der bryder sig om, at føle sig dårlig til noget. Vi har nok alle nogle dårlige minder fra folkeskolen, hvor vi stod foran hele klassen og på en eller anden måde ydmygede os selv, fordi vi gjorde noget for første gang, og ikke gjort det helt perfekt. Men er vi ikke voksne nu? Har vi ikke indset, at det altid er sådan? Ingen kan forvente perfektion første gang man gør noget. Måden vi lærer på, og bliver bedre til ting, er ved at fejle.

Det ved vi logisk set godt. Men instinktivt kan vi stadig mærke skammen fra barndommen, og den får os til at lede efter en udvej. En eller anden måde, hvorpå vi kan undgå at lave selv den mindste fejl. Resultatet er typisk, at vi overtænker tingene. Vi læser op på det, studerer det i dybden, overvejer alle mulighederne… Vi fortæller os selv, at vi bare gerne vil være helt sikre på, at vi gør det rigtigt. Men reelt ender vi alt for ofte med at udskyde det igen og igen, og aldrig komme i gang.

Løb er som sagt simpelt: du skal bare bruge et par gode løbesko. Det afholder dog ikke folk fra at overtænke deres valg af løbesko: hvilken af de 100 forskellige modeller er mon den helt rigtige? Glemt det! Køb dig et par løbesko i den rigtige størrelse, fra et anerkendt mærke, og kom så i gang med at løbe! Det får du langt mere ud af, end at læse op på forskellige typer såler eller snørebånd. På med skoene, ud at løbe.

Morsom & interessant guide til forandringer

”Jytte vender tilbage – Den umoderne guide til at skabe forandringer imod alle odds” er Morten Münsters nye bog som opfølger på bestselleren ”Jytte fra marketing”.

Bestselleren ”Jytte fra Marketing” solgte over 80.000 eksemplarer ifølge Børsen, 28 august 2020. Efterfølgeren der sagtens kan stå selvstændig, er i samme humoristiske tone med situationer der er taget op på et lidt højere plan.

En god guide indenfor bøger om ledelse der sætter fingeren på de mange ting i hverdagen, som spænder ben for reelle forandringer.

Hvem er ”Jytte Vender Tilbage” for?

Bogen er for dig der gerne vil skabe forandringer hurtigt. Helt ligesom bogen er til dig, der vil gennemskue den overflod af ligegyldighed indenfor krav, overoptimisme og narcissisme der gennemsyrer mange beslutninger og mangel på samme.

Jytte Vender Tilbage” kan være velegnet til alle der vil forandre og forenkle organisationer og processer, hvilket kan være i hverdagen, parforholdet, den store organisation eller mindre virksomhed.

Bogen?

Morten Münster der er forfatter, foredragsholder og rådgiver for danske og globale virksomheder i forhold til implementering af adfærdsdesign, giver dig en morsom, oplysende og interessant guide med sin seneste bog.

Ved hjælp af hverdagseksempler og sin underholdende fortæller stil, sætter Morten Münster fingeren på de ting som de fleste kan relatere sig til i hjemme- og arbejdssituationer. Bogen giver også råd til hvordan du kommer forbi forhindringerne i forhold til at skabe forandringer.

Bogens 352 sider skræller alt overflødig væk, ved at fortælle dig hvorfor forandringer går langsomt, hvorfor motivation er overvurderet, hvor det at være uambitiøs giver konkurrencefordele, Hvorfor Randers Kommune har en gennemsyret elendig strategi eller hvad en kø i den lokale Netto kan lære dig.

Forfatteren Morten Münster er forfatter til to bestsellere om adfærd. Den første udgivelse var ”Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter” og selvfølgelig ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”.

Hvorfor købe denne bog?

Hvis du gerne vil se forandringer i parforholdet eller arbejdet, giver bogen dig gode redskaber til at realiserer dette. Samtidig er bogen både humoristisk og har en skøn skrivestil der fanger dig.

Du kan købe bogen som indbundet, e-bog eller lydbog eller efter præference. Hør gratis lydbøger både indenfor fag og skønlitteratur hvis du vil dykke mere ned i adfærdsmønstre.

Tag et bræk i hverdagen

Det er nok de fleste af os der genkender følelsen af at gennemgå den samme dag om og om igen. For nogle er det helt fint, men for andre kan det simpelthen gå hen og blive for kedeligt. Derfor har vi lavet denne artikel med nogle ideer til hvad du kan bruge din fridag på, for at få lidt forandring.

Aktivitetscentre

 

Der er faktisk et gigantisk udvalg af rigtig fede aktivitetscentre rundt omkring i landet. Her kan man købe sig til en dag billet og få en rigtig god oplevelse. Det kan være alt fra videnskabelige centre til mere sportslige, som teambuilding aktiviteter. Der er næsten ikke det man ikke kan. Derfor foreslår vi at du ser indad og finder den glemte hobby eller passion du havde for noget, og undersøger hvor du måske kan virkeliggøre den drøm. Den kan være at prøvekøre en formel 1 simulator, eller endda tage din egen bil ud på en vaskeægte racerbane. Der er stort set uendelige muligheder hvis du virkelig kigger.

En tur i skoven

 

Er man måske ikke så meget til aktivitet og mange mennesker, kunne man med fordel gå en tur i skoven. Der er heldigvis mange smukke skove rundt omkring i Danmark, hvor man kan pakke picknick kurven og få sig en dejlig dag i naturen. Her er der muligheder for hygge og endda at se nogle dyr. Skoven har på en eller anden måde en beroligende effekt på mennesker, og det kan være en stor hjælp til at stresse af.

Se en live kamp

 

Om du er til fodbold, håndbold eller ishockey er der altid sportslige events at finde. Dette kan kræve en smule planlægning, men tag ind og føl stemning ved en fed kamp. Det vil uden tvivl blive en dejlig dag. Her kan du få lov til at folde dig ud og rigtig mærket suset ved en fed oplevelse.

Find noget du synes er sjovt og sørg for at få det gjort. Vi må huske at få det bedste ud af den tid vi har.

Skal læses