Mercedes er Den Perfekte Kombination af Luksus og Hestekræfter

Mercedes

Hvis du lever som en konge, så har du brug for en bil, der er en konge værdig! For hvis du ikke har en, der er værdig til en konge, så er du nok ikke en konge! Derfor er du nødt til at investere i en bil, som ikke bare kan få dig fra punkt A til B, men som kan give dig meget mere end det. Dette ”meget mere” kan direkte oversættes til rå og brutal motorkraft, kombineret med ekstra lækker luksus.

Så hvis du har brug for at komme fra punkt A til B med stil, så skal du investere i en Mercedes. Hvorfor Mercedes? Jo, det er skam fordi deres biler lige præcis formår at kombinere luksus og hestekræfter på en måde, som ingen anden bilfabrikant kommer i nærheden af. Du tænker måske, at en Mercedes er langt udenfor dit budget. Men de dage, hvor Merecedes kun fremstilled biler, som ganske få mennesker havde råd til, er ovre, og i dag laver de biler, der spænder fra overkommelige priser til ekslusiv luksus.

 

Hvilken Mercedes model du skal vælge afhænger af dit behov og dit budget. Vi giver dig her en hurtig gennemgang af de forskellige muligheder:

  • A-klasse: Disse kompakte biler, er den den type, man kan få til de mest overkommelige priser! De går direkte ind og giver konkurrence til BMW 1-serien og Audi A3. Denne klasse kommer i en række forskellige motorspecifikationer, lige fra den effektive A180 mercedes til den kraftfulde A 45 AMG.

 

  • B-klasse: B-Klassen er en fin, kompakt, luksusbil, der kan transportere dig overalt med stil! Ligesom sin lillebror er den også tilgængelig i mange forskellige motorspecifikationer, der kan give dig fantastisk brændstofeffektivitet eller adrenalin-pumpende fart over feltet, og fuldstændig glidende acceleration!

 

  • C-klasse: C-Klassen er en af de mest solgte executive-sedaner, og C-Klassen går ind og fuldstændigt omdefinerer, hvad kraft og luksus betyder! Hvis du vil have noget, der ikke brænder et hul i lommen, så gå efter en diesel C180, men du skal gå efter AMG-udgaven hvis du er interesseret i rå og brutal motorkraft! De 500 heste vil med garanti opfylde enhver drengedrøm.

 

  • G-klasse: Mercedes G-klassen overgår overalt. Med en SUV vil du bogstaveligt talt kunne køre overalt i verden, og i modsætning til sine forgængere, vil denne Mercedes version kunne gøre det med luksus og manér. Der er så mange luksuriøse detaljer og oplevelse i denne type Mercedes, ad det overgår fantasien. Hvis du køber AMG-udgaven, vil motoren og de rå hestekræfter, den producerer, give dig fart for alle pengene, da denne V8-superchargede motor er i stand til at producere mere end 500 hestekræfter.

 

Hvis du længe har drømt om en lækker bil, så er det sikkert AMG-udgaven du savler over lige nu. Det skal selvfølgelig passe med budgettet, men husk på, at når du køber Mercedes får du kvalitet for pengene. Penge du normalt ville skulle bruge på udskiftning af bilruder, eller på at få din billige bil til at føles bare nogenlunde behagelig at køre i, kan du ligeså godt bruge på at få en ordentlig bil til at starte med.

Trøjer til Den Store Kvinde – En Fantastisk Guide

Trøjer store kvinder

Der er faktisk mange muligheder, når det kommer til trøjer til store kvinder, og du kan helt sikkert finde en, der er rigtig for dig. Tøjproducenterne er blevet langt bedre til, også at indtænke Størrelse XXL og derover i deres design og produktion.Du vil kunne finde en masse tøj, der ikke bare ser godt ud, men også er på mode. Hvis du ønsker at at købe trøjer eller skjorter i store størrelser, skal du bare bestemme dig for, hvilken stil du vil have, og så vil du opdage, at du har alle de muligheder, du kunne drømme om.

Hvilke stilarter kan du få?

Der er mange forskellige stilarter når det kommer til store størrelser trøjer og skjorter til kvinder. I nyere tid er flere stilarter og typer vundet frem på markedet, og du kan næsten med sikkerhed finde alt, hvad du har brug for. Tøj til store kvinder findes i næsten enhver butik nu, og du vil ikke have et problem at finde det du leder efter. Her er et par af de forskellige stilarter af trøjer, du kan finde

Trøjer med lange ærmer: Hvis du leder efter en langærmet trøje, som du kan have på om vinteren, så er du godt stillet. Du vil kunne finde dem i en række stilarter, fra de mere formelle og til en dejligt afslappet top.

T-Shirts med korte ærmer: Kortærmede T-shirts er meget populære til kvinder, både om sommeren og om vinteren. Med det stadig voksende udvalg af tøj til store kvinder, burde du ikke have nogen problemer med, at finde en du godt kan lide.

Sportstrøjer: Der er ingen grund til, at give op på motion, fordi du ikke kan finde den rigtige sportstrøje til dig. Der er et stort udvalg af både tæt- og løstsiddende sportstøj til kvinder i alle størrelser. Du kan finde dem i en bred vifte af materialer: lette syntetiske materialer, eller naturligt bomuld. Du skal bare bestemme dig for, hvad der passer dig bedst, og så er det i gang med at motionere!

Du kan finde ovenstående, og mange flere, stykker tøj til store kvinder, næsten over alt. Visse butikker har helt bestemt tøj i store størrelser, og især stormagasiner plejer at have et fornuftigt udvalg. Du kan også købe dem online, men her skal du være sikker på, at du kender din størrelse, så du ikke ender med noget, du ikke vil have. Det skal dog siges, at de fleste online-butikker tilbyder, at man kvit og frit kan sende tøjet tilbage, hvis det ikke passer, og få sendt den samme trøje, eller noget andet, i en passende størrelse. Du behøver ikke bekymre dig længere: tøj til store kvinder kan nu findes overalt. Vi er endelig væk fra de dage, hvor man kunne risikere at tage på shoppingtur, og ikke finde en eneste beklædningsgenstand i ens størrelse.

Tror Du At Carporten Kun er Til Bilen – Tro Om Igen!

Carport

Når hører om ”carporte”, skal der ikke mange engelsk kundskaber til, for at tænke, at de er beregnet til at parkere sin Peugeot i, så den er beskyttet mod elementerne. En carport af metal er da også super godt egnet til, at beskytte din bil, mod alle de skiftende vejrforhold. Du behøver ikke rense dine forruder, sidespejle og vinduer om vinteren, når sneen falder, og skaber et tykt lag over det hele. Carporten giver samtidig din bil tilstrækkelig ventilation til at undgå at dele og tilbehør ruster.

Men carporte kan bruges til meget mere, end bare at beskytte den bil, du har investeret dyre summer i. Der er uendelige muligheder for, hvad sådan en carport kan bruges til. Om sommeren kan en carport fungere som en dejlig tiltrængt omgang skygge fra solens brændende varme. Det er både rart for bilen, for personer, og for ting, man ikke har plads til at opbevare inde i huset, men som ikke tåler de kraftige stråler fra solen særligt godt. Din carport er et godt sted, at få sig en snack, eller måske en lille lur i en hængekøje, hvis man trænger til lidt tid for sig selv.

Hvis du arrangerer en simpel sammenkomst hjemme hos dig selv, og der måske er en del familie eller venner der har sagt de kommer, så kan du fint sætte borde op i din carport til dine gæster, så de kan sidde der og hyggesnakke mens de venter på at blive serveret din hemmelige grillopskrift. Hvis en carport indrettes pænt, kan den endda bruges til at arrangere organisationsmøder eller sammenkomster. I stedet for at leje et stort lokale eller et forsamlingshus, kan en carport let benyttes til at rumme et stort antal mennesker, uden at skulle betale en formue for lokalet. Vi ser endda folk, der køber en carport udelukkende af den grund – den er slet ikke tiltænkt bilen!

Så hvis du stadig har gået og tænkt, at en carport vel kun kan bruges til biler, så må du tro om igen. Der er hundredevis af forskkelige anvendelsesmuligheder i en carport. Hvis du det har fået dig til at overveje at købe en carport, så husk at vælge firma og mærke med omhu. Du bør tænke over de specifikke ting, du ønsker at bruge carporten til, og hvilke krav de sætter til den. Du kan godt være helt ærlig overfor firmaet, du køber carporten igennem – du vil med garanti ikke være den første kunde de har, der har andre planer med den, end at parkere bilen i den. Find et sted der kan levere en carport i den størrelse, og med det design, der passer bedst til dit formål. Tag desuden et grundigt kig på deres  produkt- og servicegaranti.

De Mest Basale Sko Enhver Mand Bør Eje

Sko mand

Sko har altid været forsømt af de fleste mænd og kvinder. De kan bruge timer på at finde det helt rigtige tøj, men vil næsten ikke bruge nogle få minutter på at vælge det rigtige par sko. Sko er en integreret del af den måde, du ser ud på, men ikke mange mennesker indser dette meget vigtige faktum. Derfor ender de med, at se underlige ud for andre. Til tider mangler mange af os selv at indse, hvad der gik galt med vores påklædning. Mænd kan let finde en undskyldning for, ikke at give sko tilstrækkelig opmærksomhed og omtanke, ved at sige, at de ikke har meget at vælge imellem. De har selvfølgelig et mindre udvalg til rådighed, i forhold til kvinder. Men det at iføre sig et par brune sko med et sort jakkesæt ser simpelthen forfærdelig ud, og der er ikke nogen undskyldning. Det er simpelthen dårlig stil.

Nu da vi har fastslået, at det, at være iført de rigtige sko, er lige så vigtigt som at iført den rigtige farve skjorte eller bukser, kan vi tale om de forskellige typer sko. Der er nemlig et vist udbud tilgængeligt for mænd, og der er nogle klare retningslinjer for, hvornår man kan have dem på. Før i tiden var der kun ét design tilgængeligt, og det var kun den sorte eller brune farve, mænd kunne få sko i. Nu producerer mange virksomheder sko, specielt til mænd, der har de nyeste stilarter og med komfort i tankerne. Udover sportssko og Sneakers, fremstillet af firmaer som Nike, Adidas og Reebok, er der virksomheder der specialiserer sig i fremstilling af formelle og semi-formelle sko til mænd. Vi vil tale om nogle grundlæggende typer af sko, som mænd har til rådighed på markedet. Der kan også være flere variationer indenfor disse typer.

Lace ups – dette er den mest udbredte sko, når det kommer til formel påklædning. Den er god, hvad end du er på kontoret, eller til en eller anden formel begivenhed. Lace up stilen fokuserer typisk på det materiale, der bruges til at lave skoene (læder), de typer af blonder bliver brugt, og endelig den enorme opmærksomhed på detaljer.

Støvler – støvler er en af de mindre formelle former for fodtøj, og ser godt ud med et stilfuldt par jeans. Støvler kommer i to mønstre; dem der har et blankt udseende, og dem der har et mere groft og brugt udseende. Hver af dem formidler forskellige aspekter af din personlighed. Støvler kommer i forskellige stilarter, herunder cowboy støvler, kamp støvler og ørken støvler – og alle er moderne lige nu.

Slip-on sko – dette er de billigste sko, når det kommer til den afslappede kategori, og kræver endda meget mindre vedligeholdelse og er samtidig meget komfortable. Som navnet antyder, kan du glide dine fødder ned i dem, hvilket gør det langt nemmere og hurtigere at tage dem af og på.

Loafers – de mest modebevidste og stilfulde mænd har helt sikkert have et par loafere i deres skab. De bliver af mange betragtet som de mest stilfulde par sko, og er i mode i alle årstider. Loafers er trendy, og alligevel meget komfortable. De kommer i mange mønstre, og der er også et stort sæt farver farver at vælge imellem. De største producenter af sko til mænd har altid en række loafers i for deres sortiment.

Spar penge: Lær, hvad dine små hverdagsaktiviteter koster

Hårtørrer

Det koster ikke noget at trække vejret eller blinke med øjnene. Men mange andre små ting, du gør i hverdagen, koster penge, selvom du måske ikke tænker over, at det gør det. Det kan for eksempel være at tage et glas vand, at åbne for køleskabet, at skylle ud i toilettet og at lave en omelet. Der er nemlig rigtig mange små ting, vi gør, som vi betaler små beløb for hver evig eneste dag – og vi betaler gennem de forskellige faste udgifter, vi har i for eksempel boligen. Det kunne være elregningen, vandregningen og varmeregningen.

I dette indlæg skaber vi overblik over nogle af de bittesmå udgifter, du har gennem helt dagligdags aktiviteter og gøremål gennem en dag. Og hvis du først får overblik og bliver bevidst om alle disse miniudgifter, så kan du komme rigtig langt i forhold til at spare og udnytte ressourcerne mere effektivt.

Det koster 13 øre at bruge din hårtørrer i 2 minutter

Vidste du godt, at det koster dig 13 øre for hver 2 minutter, der går med at tørre dit hår med føntørrer? Mange føntørrere har et elforbrug på omkring 2.000 watt. Så det vil sige, at hvis du bruger den hver dag – for eksempel om morgenen efter du har været i bad – så koster det dig 50 kr. årligt at få tørret hår. Det lyder måske ikke af meget, men måske kan 2 minutter heller ikke gøre det – og måske er der flere i hjemmet, der skal have tørret hår hver dag. Derfor kan det hurtigt løbe op.

Det koster 6 kroner at tørre tøj i en A-mærket tørretumbler

De fleste ved måske godt, at tørretumbler og vaskemaskine er lidt af en elsluger. Faktisk er tørretumbleren det husholdningsapparat, der sluger mest el i en gennemsnitlig husholdning. Derfor er det heller ingen overraskelse, at det koster 6 kroner, hver gang du skal tørre tøj i en tørretumbler. Hvis du vil spare, kan du med fordel hænge dit vasketøj udenfor på en snor – hvad enten det er solskin eller ej. For vinden hjælper også med at tørre. Der er også andre forholdsregler, du kan tage. Hvis du ikke kan hænge tøj udenfor, men skal tørre det, kan du altid sørge for at fylde tørretumbleren godt op. På den måde udnytter du maskinens kapacitet mere effektivt.

Energimærkningen på tørretumbleren afgør udgiftens størrelse

De fleste er også godt med på, at energimærkningen på en tørretumbler fortæller noget om, hvor stor en del af udgiften tørretumbleren står for på elregningen. Hvis du har en maskine, der er A+++-mærket, kan du tørre tøj for 2 kroner per tørretumbling. Du kan spare over 1.000 kr. ved at skifte til en maskine med bedre energimærkning. Og du kan altid forlænge levetiden på dine maskiner ved at udskifte hvidevare-reservedele. Når du skifter reservedele til hvidevarer, øger du funktionsevnen på dine maskiner, og det er et billigere alternativ til at gå ud og købe helt nye maskiner.

Det gode ved at spare penge på husholdningen er jo netop, at du kan bruge pengene til andre ting, du hellere vil. Selvfølgelig er der udgifter til madlavning og husholdning. Men jo flere af de penge, du kan frigive til underholdning – til en tur i Tivoli, zoologisk have eller biografen med familien – jo bedre.

Sådan Starter du fra Bunden og Bliver Verdensmester indenfor Herretøj

Herremode

Vi vil alle sammen gerne være gode til et eller andet, og at sætte sig rigtigt godt ind i herretøj er én måde, at blive rigtigt god til noget, som ikke alle har en stor viden omkring. Det er en rar følelse, når vi kan hjælpe folk omkring os, fordi vi har mestret en ting. Det er hårdt at sætte sig så meget ind i herretøj at man kan kalde sig en ”verdensmester” i det, men for dem der gør det, er det alt besværet værd. Når du virkelig har sat dig ind i tingene omkring herretøj, så bliver du en slags superhelt, der kan fortælle folk hvad de skal ikke og ikke skal gøre.

Det er ikke sjovt at starte fra bunden, men det er nu engang der de fleste starter. Du har sandsynligvis allerede en vis forståelse når det kommer til herretøj, siden du læser denne artikel, men tro mig når jeg siger, at du stadig er på bunden. Der er langt fra at kunne fortælle dine venner at man kan se rigtigt godt ud i T-shirt, og til at kunne dele ud af speciel viden og fantastiske råd der virkelig betyder noget. Det tager lang tid at blive verdensmester indenfor herretøj, og når du starter fra bunden skal der virkelig meget dedikation til for at nå til tops.

  1. Alle folk, der for alvor mestre herretøj, er kun kommet så langt, fordi de har været i stand til at kigge kritisk på sig selv. Der er meget du ikke ved lige nu, når det kommer til herretøj – men er der noget af din eksisterende viden, der er forkert eller har mangler? Hvis vi går rundt med forkert viden omkring herretøj, eller har huller i vores viden vi ikke er opmærksomme på, så har vi ikke et godt nok fundament til at kunne blive verdensmestre i herretøj.
  2. Det er først når vi sætter spørgsmålstegn ved alt, at vi har en chance for at bryde igennem fra ”interesseret” i herretøj til verdensmester. Din viden fortæller dig, at du skal kraftigt overveje et Hugo Boss Jakkesæt – lyt til din viden, og spørg så dig selv om det virkelig er sandheden, og om det er en sandhed med mangler. Når vi har tanker omkring os selv, vores venner og vores omverden i forhold til herretøj, så har vi pludselige indskydelser og ”svar” der kommer automatisk, ud fra al den viden vi har samlet igennem tiden – men det er vigtigt at forholde os kritisk til disse automatiske indskydelser.
  3. Du er nødt til at kende roden for din interesse i herretøj, for at kunne blive ved ilden igennem tykt og tyndt. Der var et eller andet, der først gjorde dig nysgerrig omkring herretøj, og det er vigtigt du tænker tilbage og finder ud af, hvad det var. Når du beskæftiger dig med herretøj i så høj grad, som det kræver at blive verdensmester i det, så vil du til tider blive træt og have lyst til at opgive – det er i disse tider du har brug for, hvorfor det er du kæmper. Der er ikke noget stærkere end den naturlige passion for herretøj, der virker til pludseligt at opstå – og ved at kunne hive den frem, og kigge på den, når tiderne er hårde, kan vi komme igennem hvad som helst.

3 Problemer Mange Render Ind i Med Overlevelsesture, og Hvordan Du Klarer Dig Igennem

Overlevelsestur

De fleste er enige om, at de har udfordringer nok i hverdagen – når der så samtidig kommer problemer ind i forhold til overlevelsesture, så kan man godt få lyst til at give op. På en måde, er det rart, at vi møder udfordringer her i livet – ellers ville det være kedeligt. Vi ved selvfølgelig, at der er visse udfordringer forbundet med overlevelsesture, men nogle gange måtte det godt bare være nemt. Hvis man har overskudet til det, kan man se problemerne som udfordringer og finde glæde i at løse dem – andre gange, kan det være svært at finde energien.

Vi kigger her på 3 problemer, som mange render ind i når det kommer til overlevelsesture. Ved at læse om de typiske problemer og deres løsninger, kan problemer der ellers virker uoverskuelige pludseligt løses på ganske kort tid. En af de ting vi mennesker er gode til er vidensdeling – vi har hele internettet fuld af folk, der deler deres erfaringer i forhold til problemer, og ofte har løsninger klar til os.

Problem #1: Når prioriteterne går i vasken, har overlevelsesture det med at blive til en uoverkommelig hovedpine. Der er mange forskellige problemstillinger der tager udgangspunkt i en forkert prioritering, og man lægger ofte først mærke til det bagefter. Husk tilbage på dit sidste problem i forhold til overlevelsesture, og tænk på, om der var en eller anden form for forkert prioritering involveret – det var der sandsynligvis!

Løsning #1: Når vi prioriterer forkert, er det ofte fordi vi slet ikke er bevidste om vores prioritering. Hvis vi står overfor et problem, og føler os pressede, så har vi en tendens til at tage en beslutning uden at vurdere om der er andre ting vi burde overveje. Næste gang du står med et problem i forhold til overlevelsesture, så stop op – tag en dyb indånding, og kig på dine muligheder.

Problem #2: Det er let at blive specifik, frem for at kigge på det fulde billede. Du ved, at man kan føle sig dejligt varm i en sovepose – men hvad ligger der forud for det, og hvordan spiller helheden ind i den problemstilling du forsøger at løse? Vi rammer tit hovedet mod væggen, fordi vi forsøger at løse en lille bitte ting, mens den reele problemstilling faktisk ligger på et højere niveau.

Løsning #2: Ét problem kommer sjældent alene – husk det, og arbejd efter det! Når du sidder med en eller anden problemstilling, så overvej, om det er et symptom på et andet problem, eller det virkelig står for sig selv. Spild ikke tid på små problemer, hvis du ved der også er store problemer at løse – specielt indenfor overlevelsesture, kan det at løse det store problem ofte betyde at det mindre problem ændrer sig eller helt forsvinder.

Problem #3: Vi oplever alle sammen verden forskelligt. Når du læser det andre folk skriver om overlevelsesture, kan du blive forundret og overrasket – og måske finde ud af, at det slet ikke passer. Da vi alle sammen vokser op med forskellige oplevelser, har vi også forskellige tilgange til ting, og det betyder at vi let kan tale forbi hinanden i vores kommunikation. Informationsviden omkring overlevelsesture kan være ekstrem vanskelig og give mange problemer, fordi vi ikke alle taler samme sprog.

Løsning #3: Vi er heldigvis alle sammen udstyret med empati, hvilket betyder vi er  stand til at forestille os verden igennem andres øjne. Husk på, at hver gang nogen siger noget om overlevelsesture, så gør de det med udgangspunkt i deres eget verdensbillede og deres egne oplevelser. Læg dine egne forudantagelser og tanker væk for en stund, og forsøg at se verden med den anden persons briller – kig på det de siger, ud fra hvordan de selv tænker.

Sådan Vælger du Den Rigtige Jakke til De Udendørs Eventyr

Jakke

Når man holder af at lav aktiviteter udendørs, såsom vandring, camping, cykling eller skiløb, er det vigtigt at have det rigtige tøj. Hver aktivitet kræver sit eget sæt udstyr, afhængigt af temperatur og terræn. Når det kommer til trekking, har du brug for de rigtige støvler, en god rygsæk og måske en eller to vandrestave. Til camping har du brug for ekstra udstyr som telte, soveposer, mini-komfur og måske en foldestol samt gafler, knive og skeer. For at stå på ski er det vigtigt at have handsker af god kvalitet, hætte og en vinterjakke, der holder dig varm og tør. Men én ting du skal bruge til næsten enhver udendørs aktivitet er en jakke. Det er ganske enkelt nødvendig for at holde dig varm i høje bjerge, eller om vinteren, samt for at forhindre dig i at blive våd i kraftig regn eller bare for at holde vinden ude. Der er ligeså mange forskellige typer jakker som der er formål.

Den nemmeste jakke at købe er en simpel regnfrakke. De er lavet af en simpel plastik. De mere avancerede kommer med en Gore Tex membran, som er åndbar samtidig med at den fortsat er uigennemtrængelig for vand. En regnjakke kan være foret med uld for at gøre det behageligt at gå rundt selv i meget kolde områder. Når vi taler om regnfrakker tænker vi normalt på lange jakker der når ned til knæene, men du kan også finde dem kortere. De helt korte kaldes typisk regnjakker frem for regnfrakker. Når du har brug for seriøst beskyttelse mod kæmpe regnbyger, eller hvis du arbejder i våde områder, kan du investeret i et par regnbukser og et par gummistøvler for at have en komplet regndragt.

En regnkappe er en lignende form for beklædning, der bæres af cyklister. Det er den simpleste form for beskyttelse mod regn, du kan forestille dig. Den er typisk skåret meget bredt, så den dækker hele kroppen på cyklister, inklusive armene indtil lige over håndtaget, og har også en hætte til at beskytte hovedet. Hele kroppen er altså dækket inde mens du sidder på cyklen. I de fleste tilfælde er regnkapper lavet af billig plast, som ikke er åndbar. Problemet er, at du begynder at svede meget hurtigt under kapper som disse. Men det er bedre at have en regnkappe end at blive helt gennemblødt.

De fleste regnjakker virker også godt som windbreakers. Det er ligegyldigt, om de er lavet af Gore-Tex eller et andet mere simpelt syntetisk materiale, når det blot handler om at holde vinden ude. Det vigtigste når det kommer til vindjakker er, at lynlåsen er beskyttet med en slags beskyttelsesstrimmel for at stoppe vinden. En simpel lynlås vil ikke holde vinden ud af jakken, fordi den ikke slutter helt tæt.

En anden slags jakke, der er elsket af udendørsfolket, er fleecejakken. De er lavet af microfleece. Den største fordel er, at de er meget åndbare, og kun holder 1% af deres vægt i vand, hvilket gør dem meget hurtige at tørre. De er meget behagelige at have på, og du føler dig meget varm i dem. Den største ulempe er, at de ikke er vind- og vandtætte. Men det gode er, at der findes kombinationer af fleece og regnjakker. De bruger en mekanisme, som lader dig glide fleecejakken ind i regnjakken, så du har to lag, der kombinerer fordelene ved begge slags jakker.

Er din garderobe sommerklar?

Shorts

Så blev det juli, temperaturen stiger, og sommervejret kan være over os hvert øjeblik. Når den utilregnelige danske sommer melder sig, er den mest behagelige løsning helt sikkert et par shorts!

Er din garderobe forberedt på det? Ellers er det på tide at “ruste op”, så du ikke skal bruge de dyrebare sommerdage på at shoppe! Skal det gå hurtigt, kan du jo bestille tøjet på nettet.

Her får du inspiration til, hvad du skal kigge efter, og hvordan du sammensætter et godt outfit med shorts.

 

Denim shorts eller…?

Denim shorts er mange mænds foretrukne valg, når solen bager over det ganske land, men der er også mange andre muligheder.

Et par korte bukser i en let bomuldskvalitet er ofte et langt mere behageligt valg, når det for alvor bliver varmt. Vælg gerne en model med 2-5% stræk i stoffer, hvilket giver dig ekstra komfort.

Prøv et par ensfarvede shorts i samme model som et par chinos. De giver dig et lidt pænere og lidt mere formelt udtryk, hvis du vil undgå et casual strand look. Du kan dog også præge dem i en mere casual retning alt efter, hvordan du styler dem. Med en skjorte kan du – selvom du har shorts på – opnå et pænt, klassisk look, hvorimod en T-shirt gør de chinos-inspirerede shorts mere hverdagsagtige.

Skal du på stranden, kan du roligt vælge et par mønstrede badeshorts. Holder du lidt igen med farverne og mønstret, er de dog anvendelige i langt flere situationer end kun lige på stranden.

 

Manipulér med din højde

Langt de fleste herreshorts stopper omkring knæet, og der er bred enighed om, at dette er den mest passende længde for shorts til mænd. De fleste shorts, som er kortere end dette, er oftest løbe- eller træningsshorts. Gem dem til træning.

Shorts er geniale til at manipulere med din højde. Ønsker du at fremstå højere, end du er, vælg da et par shorts, som stopper et par centimeter over knæet – dette får dine ben til at syne længere. Er du meget høj, kan du med fordel vælge et par shorts, som stopper lige ved knæet. Det giver dit høje korpus en mere afbalanceret fremtoning.

 

Tænk over, hvor du shopper

Er du en plus size mand, så sørg for at klikke shorts til store mænd hjem fra brands, som har specialiseret sig i at designe tøj i store størrelser. Det er der flere brands, der gør, og de gør det faktisk rigtig godt!

Hvorvidt tøj et designet med henblik på én i din størrelse, er altafgørende for både tøjets pasform og din komfort. Og det gælder i øvrigt både for dig med størrelse M og 4XL!

Brands, som henvender sig specielt til plus size manden, har også håndplukket farver og mønstrer, som klæder store mænd. Derfor er det ofte også tidsbesparende at finde herreshorts i store størrelser samt badeshorts til store mænd hos leverandører, som har specialiseret sig i netop disse størrelser.

Velvære starter med godt undertøj

Undertøj mænd

For mænd er underbukser den klassiske julegave, som vi elsker at hade, men som vi i virkeligheden sætter stor pris på, da det er en af de vigtigste beklædningsgenstande vi har og bruger hver eneste dag, uanset årstid og beskæftigelse.

At vælge godt undertøj kan være en hel videnskab, og det er en meget individuel sag hvilken model man foretrækker. Der findes både de helt stramme, de løse, de lange, de korte, de små og de farverige.

Udvalget er stort, og mange har et favorit mærke eller en bestemt model, som de altid går efter. Det er faktisk kun hvis man er en plus size, at udvalget er begrænset, da de fleste butikker ganske enkelt ikke fører undertøj til store mænd, men typisk stopper deres størrelser ved XXL.

Vi stiller her skarpt på de forskellige modeller, der findes og giver dig et par gode råd til hvilke underbukser, du skal bruge under de forskellige benklæder.

 

Briefs

Er den klassiske underbuks uden ben, hvor hele låret kan ses. Den kommer i 3 højder: Under taljen, ved den naturlige talje og lige under navlen. Er kendt for at støtte godt.

Brug briefs som undertøj, når du har moderne, tætsiddende habit eller stramme jeans på, så undgår du, underbukserne folder og klumper sig sammen på lårene.

 

Boxershorts

Pasformen er ofte som et par løse shorts og de strammer ikke nogen steder. Dette giver en stor bevægelsesfrihed, hvilket betyder at de er ideelle at have på under et par løst siddende bukser.

Desværre betyder dette også, at de ikke har nogen større støtte, hvilket gør at de ikke er egnede til fysisk aktivitet.

Boxershorts er ofte udstyret men en gylp, men den bruges dog ikke, den er udelukket lavet for detaljens skyld, for at gøre dem lidt mere smarte.

Denne model er den mest brugte i hhv. USA og England og meget populær blandt dem der bruger boxershorts i store størrelser.

 

Tights

Er i Danmark den mest foretrukne model. Den er den gyldne middelvej imellem briefs og boxershorts. Modellen er som et par boxershorts og selve pasformen er stram som briefs.

Den største fordel er at de giver optimal støtte, hvilket gør dem vel egnet til fysisk aktivitet. Især hvis de også er lavet af sved transporterende stof. Deres tætte pasform gør også, at de fungerer godt sammen med de fleste benklæder.

Idet at de sidder tæt på kroppen, former tights også kroppen lidt, så taljen virker lidt slankere. Dette gør at det er denne model, vi anbefaler plus size manden.

 

Trunks

Er næsten det sammen som tights. Den eneste forskel er at benlængden er kortere og taljen lavere. De kortere ben gør trunks mindre velegnet til sport og fysisk hårdt arbejde.

 

Lange underbukser

Går fra taljen til anklen. Typisk syet i et elastisk, svedtransporterende materiale, der gør dem gode til at holde på varmen. De kan gå under de fleste benklæder på en kold dag og findes i flere variationer til skituren og anden vintersport.

Husk at uanset hvilken model af undertøj du foretrækker, så er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas, da det langt fra er en skrøne, at velvære kommer indefra.

Skal læses