Underbukser

Jeg ved ikke, hvordan det er muligt, men de mænd jeg har kendt i mit liv har altid formået at vandre rundt i de samme gamle klude til evighed. Hvorfor køber de aldrig nyt undertøj? Måske fordi det er den perfekte gave at få en gang om året, så er de selv fri for at købe boxershorts? Typisk mandlig tankegang, men altså ganske praktisk. Så behøves du ikke lede længe efter gaver!

Strømper

Endnu en af de klassiske gaver. Du vil aldrig gå galt i byen med strømper, for dem er der på mirakuløst vis også altid hul i. Vær gerne lidt frisk og giv strømper i sprudlende farver og mønstre, det kan altid peppe et outfit op.

Ur

En fyr, der bærer ur, er sofistikeret og struktureret. Det er både en praktisk og fornem gave.

Der findes utallige af stilarter inden for ur-genren, og det er derfor ganske sandsynligt, at du kan finde et eksemplar, der fornøjer netop den mand, som du vil forære et. Der er klassiske ure som Skagen, Rolex (hvis du er i det gavmilde humør), Daniel Wellington og mange flere.

Deodorant

Findes der noget bedre, end en mand, der dufter himmelsk? Det tror jeg, alle vi kvinder kan blive enige om, at der ikke gør. Derfor er det gave, der ikke blot vil glæde ham, men også dig selv. Win win! Nogen mener, at en deodorant er en hentydning til at man lugter dårligt, jeg tror dog på, at det er måden man serverer gaven på, der er afgørende for udfaldet af glæden.

Whiskey

Hvis der er noget, jeg ved, der kan vinde en mands hjerte, så er det alkohol. Specielt Whiskey er der mange, der er faldet for. Dette gør flasken til den perfekte gave. Du kan også altid tilføje et sæt fine krystalglas, hvis manden ikke ejer dette i forvejen.

Playstation

Nu om dage spiller de fleste mænd playstation, og hvis du virkelig vil forkæle ham (og få noget alenetid hvor du kan pleje dig selv) så skal du give ham det nyeste inden for spillenes verden. Om det er Battlefield, Fifa eller GTA så rammer du et ømt punkt i hans hjerte.

Øl/ vinsmagning

Igen. Alkohol er altid en sikker vinder, og hvis du forærer en vin- eller ølsmagning til ham og gutterne, så vil han elske dig endnu højere, end han i forvejen gør. Det er altså igen en gave, der også kommer dig til gode.

Gå-amok-i-en-pølsevogn

Jeg har fundet et gavekort, der indeholder, at man kan gå amok i en pølsevogn. Dette er altså for mange mænd et drømmescenarie, og hvis det så ovenikøbet er dagen derpå fra øl/vinsmagningen, så kan du kun ramme spot on.

Har du problemer med at finde en gave, så kan du altid give ham en sækkevogne, det vil han helt sikkert synes om.