Direkte adspurgt er det faktisk kun ganske få procent af den voksne danske befolkning, som har det godt med at vise sig frem på stranden eller ved poolen i badetøj. Vores kroppe er et større problem for os end nogensinde før, og det selvom folkesundheden generelt er på rekordhøjt niveau. Det er nok i virkeligheden mere mentalt end det er virkeligt, men derfor skal problemet jo tackles alligevel. Derfor har vi lavet denne side med information om at købe badetøj i store størrelser til mænd og kvinder, så du kan få en guide til at gøre det bedste køb og se bedst ud når sommeren rammer Danmark. Læs med og bliv klogere på køb af badetøj til store kvinder og mænd lige her.

Køb badetøj i den rigtige størrelse

Præcis som med almindeligt undertøj, betyder pasform og størrelse utroligt meget for ikke bare vores egen komfort, men også andres opfattelse af vores udseende. Derfor er det meget vigtigt at købe badetøj i den rette størrelse, så du ser så godt ud som muligt og samtidig har det behageligt i det badetøj, du nu engang har købt. For mændene er den eneste egentlige parameter i valg af badebukser længden på benene, men for kvinderne er der langt mere at tage stilling til og justere på. Først og fremmest skal der vælges mellem bikini og badedragt, og hvis man er meget stor vil vi nok anbefale sidstnævnte. Ikke dermed sagt at alle ikke kan gå med bikini hvis de vil, men det er nu engang sjovere at være på stranden, når man føler sig veltilpas i stedet for udsat og måske endda lidt ulækker – det er slet ikke meningen.

Sådan køber man badetøj til store kvinder

Du kender sikkert problemet fra almindeligt tøjkøb; når man bruger en af de store størrelser, er det altså kun en fordel når de sidste udsalgsvarer hænger tilbage på bøjlerne i butikkerne, ellers er det sjældent særligt fedt. Vi anbefaler generelt badedragter til store kvinder, men hvis du føler dig tilpas med en bikini, er det naturligvis bare dette du skal vælge. Sørg som altid for at finde noget som dækker forholdsvist meget og har et simpelt udseende, og husk at der er masser af fordele ved at få lidt sol på kroppen. Det er ikke bare sundt, men gør dig simpelthen også bare lidt lækrere at se på – og det er jo aldrig så dårligt. Badetøj til store kvinder er og bliver lidt et tabu, men tag det med oprejst pande og arbejd på at tabe dig hvis du er utilfreds og ikke allerede gør det.

Sådan køber man badebukser til store mænd

For mændenes vedkommende er det – som så ofte – bare lidt nemmere. Du skal nemlig kun tage stilling til længden på din badebukser, når du står i butikken eller kigger på nettet. Generelt mener vi ikke at Speedo-modellen længere kan bæres af nogen overhovedet, men generelt må hovedreglen være, at jo mere sul du har på kroppen, jo længere skal benene være. Vælg en bermuda-model der går til lidt over knæet – de vil tage en masse fokus væk fra din krop og samtidig se flotte ud hvis de passer nogenlunde til din krop. Igen handler det om at vælge den rette størrelse, og du må ikke blive overrasket hvis den er et par størrelser mindre end dem, du plejer at bruge.