Gymnastik er en skøn måde at bevæge sig på og få motion. Især mange kvinder føler sig tiltrukket af denne sport, som har både musikalitet og krævende øvelser at byde på. Vi har alle sammen godt af at røre os. Vi har jo fået vores kroppe til at bruge dem, ikke til at sidde stille hele dagen. Og krop og sind hænger sammen. Mange oplever, at deres mentale tilstand bliver bedre, når de dyrker gymnastik. Det giver god mening, for der er en god kobling mellem det fysiske og det musiske i denne sport. Og påklædningen er en naturlig del af udtrykket.

En heldragt til gymnastik er noget af det bedste, især for udøvere af springgymnastik. Men hvis man skal vælge den rigtige heldragt til gymnastik, så er der flere ting, der skal spille sammen. Materialevalget er vigtigt, hvis dragten skal være behagelig at performe i. Og bevægelsesfriheden er helt afgørende for, at det rigtige udtryk kommer frem i de graciøse øvelser. Man skal føle sig fri som fuglen, når man kaster sig ud i det ofte meget krævende øvelser. Det skal se naturligt ud, også når det virkelig er svært. Udtrykket betyder virkelig meget i både klassisk og moderne gymnastik.

Designet er afgørende

Hvis en heldragt til gymnastik skal have det rigtige udtryk, så er designet ikke til at komme uden om. Farverne må gerne være gnistrende flotte, og mønstrene udtryksfulde og poetiske. En gymnast, der optræder, må gerne fremstå som en farverig blomst der, i flyvende bevægelser, udtrykker sig med sin krop. Der er mange aspekter, som skal spille sammen, når man designer en heldragt til gymnastik. Og det er ikke lige gyldigt hvem der fører saksen.

Gymnasternes brand

Chopar er et brand, der udvikler lækkert tøj til gymnaster. Her arbejder designere og elitegymnaster tæt sammen om at skabe den flotteste og mest funktionelle heldragt til gymnastik, det er muligt at lave. Man kan finde de flotte kollektioner på chopar.dk, men man kan også få designet sit eget helt unikke sæt, hvis man er et hold, der skal ud at optræde.