brudekjole2

Den store dag er lige om lidt, og du skal se så flot ud som du aldrig har gjort før og nok desværre aldrig kommer til igen. Bryllupsdagen er for mange kvinder en hjørnesten og et vendepunkt i livet, et højdepunkt og samtidig meget følelsesladet og vemodig dag. Brudekjolen er en fast del af traditionen, og den skal naturligvis også være helt perfekt. Desværre er mulighederne for os store piger bare ret begrænset, så derfor har vi skrevet denne artikel som en hjælp til dig, der er på udkig efter den perfekte brudekjole til store piger. Vi guider dig igennem hele processen fra første ide til færdig kjole, så læs bare med og bliv meget klogere.

Den skal altså sidde perfekt

Hvor mange gange har man ikke set en romantisk komedie, hvor bryllupskjolen pludselig ikke kan lynes når den store dag oprinder. Hvis du ikke allerede har gennemskuet det, er det kun sjovt fordi det sker i en film. I virkeligheden skal du sørge for at vælge en plus size brudekjole der passer dig perfekt, så du ikke skal bøvle med at hverken komme i den eller være i den efterfølgende. En brudekjole er overraskende nok ikke det mest behagelige outfit at have på i forvejen, så sørg i mindste for at det er så behageligt som det nu kan lade sig gøre. Hvis du ikke har prøvet en brudekjole før, kan følelsen sammenlignes lidt med den man får i en meget stor og tung festkjole.

Meget kan lade sig gøre – mere end du tror

Hvis du ser den perfekte kjole i en butik eller på nettet, men den bare ikke passer alligevel, er der ingen grund til panik. Du er altså ikke den første store pige der skal giftes, så der findes en løsning på dit problem. Allier dig med en dygtig skrædder og få kjolen syet ud eller ind til dine mål; det er alle pengene værd og mere til. Hvis du er så stor at brudekjoler i store størrelser fra butikker ikke er store nok, er der nok ikke andet for end at ændre lidt på budgettet og få skræddersyet en kjole præcis til dig. Det er altså ikke værd at gå på kompromis på denne store dag, så juster i stedet lidt på antallet af gæster eller lignende.

Hvad med selskabskjoler og festkjoler?

Hvis du er kommet ind på denne side men i virkeligheden leder mere efter en festkjole end en brudekjole, er der ingen grund til at frygte. Rådene og fremgangsmåden er nemlig fuldstændig de samme som for brudekjoler til store kvinder, så bare kom i gang og find den perfekte festkjole eller selskabskjole. Til forskel fra brudekjolen kan den jo som oftest bruges flere gange, så det er værd at smide lidt ekstra penge efter en god investering. Præcis som med mændenes jakkesæt må du nok forvente at en skrædder skal ind over en gang eller to, men det er altså helt almindeligt og har intet med din størrelse at gøre.