Shorts

Så blev det juli, temperaturen stiger, og sommervejret kan være over os hvert øjeblik. Når den utilregnelige danske sommer melder sig, er den mest behagelige løsning helt sikkert et par shorts!

Er din garderobe forberedt på det? Ellers er det på tide at “ruste op”, så du ikke skal bruge de dyrebare sommerdage på at shoppe! Skal det gå hurtigt, kan du jo bestille tøjet på nettet.

Her får du inspiration til, hvad du skal kigge efter, og hvordan du sammensætter et godt outfit med shorts.

 

Denim shorts eller…?

Denim shorts er mange mænds foretrukne valg, når solen bager over det ganske land, men der er også mange andre muligheder.

Et par korte bukser i en let bomuldskvalitet er ofte et langt mere behageligt valg, når det for alvor bliver varmt. Vælg gerne en model med 2-5% stræk i stoffer, hvilket giver dig ekstra komfort.

Prøv et par ensfarvede shorts i samme model som et par chinos. De giver dig et lidt pænere og lidt mere formelt udtryk, hvis du vil undgå et casual strand look. Du kan dog også præge dem i en mere casual retning alt efter, hvordan du styler dem. Med en skjorte kan du – selvom du har shorts på – opnå et pænt, klassisk look, hvorimod en T-shirt gør de chinos-inspirerede shorts mere hverdagsagtige.

Skal du på stranden, kan du roligt vælge et par mønstrede badeshorts. Holder du lidt igen med farverne og mønstret, er de dog anvendelige i langt flere situationer end kun lige på stranden.

 

Manipulér med din højde

Langt de fleste herreshorts stopper omkring knæet, og der er bred enighed om, at dette er den mest passende længde for shorts til mænd. De fleste shorts, som er kortere end dette, er oftest løbe- eller træningsshorts. Gem dem til træning.

Shorts er geniale til at manipulere med din højde. Ønsker du at fremstå højere, end du er, vælg da et par shorts, som stopper et par centimeter over knæet – dette får dine ben til at syne længere. Er du meget høj, kan du med fordel vælge et par shorts, som stopper lige ved knæet. Det giver dit høje korpus en mere afbalanceret fremtoning.

 

Tænk over, hvor du shopper

Er du en plus size mand, så sørg for at klikke shorts til store mænd hjem fra brands, som har specialiseret sig i at designe tøj i store størrelser. Det er der flere brands, der gør, og de gør det faktisk rigtig godt!

Hvorvidt tøj et designet med henblik på én i din størrelse, er altafgørende for både tøjets pasform og din komfort. Og det gælder i øvrigt både for dig med størrelse M og 4XL!

Brands, som henvender sig specielt til plus size manden, har også håndplukket farver og mønstrer, som klæder store mænd. Derfor er det ofte også tidsbesparende at finde herreshorts i store størrelser samt badeshorts til store mænd hos leverandører, som har specialiseret sig i netop disse størrelser.