Alle danske kvinder kender det. Man har fundet det bedste tøj frem fra garderoben, og skal lige til at gå ud, da det i samme øjeblik begynder at styrte ned. Sådan kender vi det danske vejr. Det kan være solrigt og fuld af sødme, og i næste øjeblik står det ned i stænger. Det kan ikke betale sig at brokke sig over det, for vi kan ikke ændre på vilkårene med brok. Men vi kan tage det på os og se charmen i det, og så kan vi klæde os på til det danske vejr. Med stil, naturligvis.

Man kan godt designe en regnfrakke til damer, der kan hamle op med de flotteste rober. En regnfrakke til damer behøver ikke at ligne et telt, der er blæst omkuld på Roskildefestivalen. Faktisk kan Ilse Jacobsen få den til at se ud som om den lige er trådt ud af et af de bedste franske modehuse. I områderne omkring residensen i Hornbæk på Sjællands nordkyst går hun dagligt ture med sin elskede hund. Ved stranden og i de omkringliggende skove finder hun inspiration til sine kreationer, som har vagt stor opmærksomhed langt uden for Danmarks grænser.

En sand designersjæl

Hvis man kan designe en regnfrakke til damer, så kan man også designer mange andre ting. Og Ilse Jacobsen er designer og driver sig selv frem gennem skabelse af lækkert design til tidens kvinder. Hun har skabt en hel kollektion, hvor tårnhøj kvalitet og gennemtænkt design spiller sammen og danner enheder, der er så smukke at man næsten taber underkæben. At en regnfrakke til damer kan være sådan et statement af design og materiale, det er enestående i nordisk design. Man står bare tilbage med ønsket om at eje mindst et par af hendes ting.

En webshop og en fysisk butik i badebyen

Hornbæk er om sommeren badeby for de rige, der kommer hertil fra områderne nord for København. Her kan de blandt andet besøge Ilse Jacobsens fysiske butik, og finde en regnfrakke til damer. Heldigvis findes der også en webshop til de andre måneder.