Det er fredag aften, og du forsøger at sammensætte det helt rigtige outfit, men det er som om, at der ikke rigtigt er noget der fungerer. Kender du det? Du kan heldigvis let gøre dit liv en hel del nemmere. Følger du nogle enkle stiltips, vil du altid se fantastisk ud – ligegyldig hvad du skal.

De fleste af disse stiltips vil kunne bruges af enhver kvinde, men du kan altid lave små justeringer, så de passer til din stil, figur og personlighed.

 

Ryd op

Det er faktisk her det hele starter. Der er ikke plads til forandringer, med mindre du rydder op. Kig grundigt på alt dit tøj, og stil dig selv dette simple, men effektive spørgsmål: ”Hvis jeg var ude at shoppe nu, ville jeg så købe dette stykke tøj?” Gør gerne dette regelmæssigt. Alt det tøj, du beslutter dig for at afskaffe, kan du donerer til genbrug. Så gør du også noget godt for andre.

En måde at spare tid foran tøjskabet på, er ved at farvekoordinere dit tøj eller lægge det i system.

 

Hav en plan når du shopper

Ligegyldigt om du skal giftes eller skal til en større fest, vil du helt sikkert skulle bruge lidt tid på at finde det rette sæt tøj. Det kan være en fordel at have håret sat, makeup på og de rette sko med, når du skal ud og shoppe, så er det nemmere at fornemme, om du har fat i det rigtige. Tænk også over at tage noget ordentlig undertøj på. Det er ærgerligt at kassere den perfekte kjole, bare fordi det ikke fungere med det undertøj, du har på den dag.

 

Pas på cashmere

Bare fordi noget hedder cashmere, så er der stadige store kvalitetsforskelle. Selve materialet kan nemlig være blevet behandlet på mange forskellige måder, og du kan risikere at købe en dyr cardigan i en virkelig dårlig kvalitet. Der er dog nogle indikatorer, du skal være opmærksom på. For det første bør du vælge en kraftig strik og for det andet, kan du forsøge at strække forsigtigt i det. Hvis strikket trækker sig sammen igen, er du sikker på, at det er cashmere i god kvalitet. Cashmere er ofte dyrt, så vær forsigtig i måden du behandler det på – vask det altid i hånden og gerne i koldt vand.

 

Den nemme måde at udvide din sko på

De fleste problemer med fødderne kommer på grund af dine sko. Du har måske fået hård hud og vabler, og det kan være ret smertefuldt. Jeg har selv forsøgt med alle mulige råd, og det bedste resultat er faktisk fryseren – tro det eller ej. Du hælder vand i et par fryseposer og placerer dem i dine sko. Derefter lægger du skoene (med fryseposerne) i fryseren natten over. Du vil kunne mærke en kæmpe forskel dagen efter.

 

Lynhurtig opdatering af dit tøj

Alle kunne nok godt bruge en time ekstra i døgnet, men da dette ikke er muligt, vil vi gerne bruge mindst mulig tid på at finde tøj til festen. Det ser altid sødt ud at tage en sløjfe eller butterfly på til skjortekjolen, og hvis du ikke har mulighed for at tage høje hæle på, kan du bruge øreklips til at opdatere dine flade sko.

 

Vær opmærksom når du køber jakker

Når du køber jakker og frakker, er der faktisk kun én regel – de skal passer perfekt over skuldrene. Hvis jakken er for stram eller bred over skuldrene, så skal du ikke købe den. Det er nærmest umuligt at få tilpasset efterfølgende – selv hos en virkelig god skrædder.

 

Hvor meget hud må du vise

Det er faktisk ret simpelt – fremvis kun én ting ad gangen. Hvis du har dyb udskæring, så bør du ikke kombinere det med en kort nederdel og omvendt. Det gælder ikke om at vise mest mulig bar hud for at se tiltrækkende ud. Der må gerne være lidt overladt til fantasien.

 

Invester i din skønhedssøvn

Skønhed og sundhed er faktisk to sider af samme sag. Ligegyldigt hvor mange aftaler du har i løbet af dagen, bør du prioritere søvn. Sundhed starter med hvile. Det er ikke for sjov, at der er noget der hedder skønhedssøvn. Invester i silke sengetøj, da det ikke efterlader folder på huden.

Kender vi ikke allesammen de mennesker, der bare altid har det perfekte tøj på, som får dem til at ligne en million? Du kan faktisk blive en af dem. I virkeligheden handler det nemlig bare om at fremhæve din figur på den helt rigtige måde afhængig af din kropstype. Hvis du f.eks har en top med V-hals, vil det forlænge overkroppen visuelt, og tager du nude-farvede stiletter på, vil dine ben syne længere. Accepter din krop som den er og lær at elske alle dens små ”fejl.”