De burde næsten være betalt for staten, for de er mindst lige så obligatoriske som lægebesøg og motorveje. Gummistøvler er en fast del af enhver danskers liv, i et land der to tredjedele af året er enten fugtigt eller koldt. Men i takt med at gummistøvler er blevet et modefænomen er de også blevet dyrere, og det har faktisk smittet af på prisen på gummistøvler til børn også. Ikke desto mindre kan det stadig sagtens lade sig gøre at købe smarte gummistøvler til børn til en god pris, og det har vi tænkt os at lære dig i denne artikel. Læs med og bliv klogere på hvilke gummistøvler du skal købe til dit barn, og lær samtidig hvordan du får dem til den bedste pris overhovedet. God fornøjelse.

Billige gummistøvler eller mærkevarer?

Markedet for gummistøvler til børn kan groft sagt opdeles i to grupper; de klassiske billige som vi gik med da vi var børn, og dem der er produceret af mærkevarer fra ind- og udland. Man behøver ikke at være et geni for at gætte hvilken af de to grupper der er dyrest, men er kvalitetsforskellen det hele værd? Ja og nej, for test viser faktisk at de dyrere mærkevaregummistøvler som regel har bedre pasform og komfort, og nogle af dem er oven i købet foret hvilket kan være meget dejligt for dit barn på de koldeste vinterdage. Det betyder dog ikke at du behøver at købe Ilse Jacobsen gummistøvler til børn for at gøre dem glade, men bare tænk komforten med i dine overvejelser. Helt billige gummistøvler har som regel ingen eller meget ringe affjedring, mens sålen i dyrere mærkevarestøvler som regel består af mere ergonomiske komponenter og materialer.

Er det ikke nok at mit barn har masser af sko?

Som udgangspunkt bør dit barn have to-tre par almindelige sko, et par gode varme vinterstøvler og eventuelt et par gummistøvler til mellemperioderne. Du kan godt spare gummistøvlerne væk hvis du har investeret i gode, vandtætte vinterstøvler til børn, men de kan ikke bare nøjes med sko – desværre. Grunden til at det anbefales at lade dit barn skifte mellem flere par sko er, at de har hver deres pasform og dermed udvikler barnets balance og sørger for, at barnet ikke ‘gror fast’ i et særligt par sko. Så er det bedre at skifte lidt frem og tilbage, hvilket på sigt også vil være bedre for barnets fødder.

Danske alternativer?

Hvis du absolut insisterer på at købe nuttede og dyre mærkevaregummistøvler til dit barn, kan du i det mindste støtte dansk handel og mode på samme tid. Der findes faktisk et hav af smarte gummistøvler til børn fra danske brands, og af disse kan vi særligt fremhæve Bundgaard og Småfolk, som begge har årelang erfaring med produktion af børnetøj og derfor ved alt hvad der er at vide om, hvordan man skal producere den slags. Vi håber at du er blevet klogere af denne artikel, og opfordrer dig til at læse videre her på siden hvis du er interesseret i tøj og sko til mænd, kvinder og børn.

Vil du gerne spare penge på børnetøj, kan du feks se tilbud hos Black Friday Danmark

DEL
Forrige artikelDame gummistøvler
Næste artikelHerre gummistøvler