Nogle bruger dem som fashionabelt fodtøj til en tur med barnevognen på en fugtig efterårsdag, andre som arbejdsfodtøj hver eneste hverdag og jeg bruger dem hver morgen, når jeg skal ud med min hund. Gummistøvler til mænd er og har altid været udbredt i Danmark, og selv ikke de langsigtede konsekvenser af den globale opvarmning ser ud til at kunne ændre på det faktum. Men hvor finder man de bedste gummistøvler, er der nogen som helst fornuft i at købe dem fra et kendt mærke og hvor skal man købe det vandtætte fodtøj for at gøre den bedste handel? Alle de spørgsmål – og endnu flere – vil blive besvaret i denne artikel, hvor vi zoomer ind på herre gummistøvler.

Billige Hunter gummistøvler

Noget som rigtig mange mænd har efterspurgt er hvor, man kan få fat i et par billige Hunter gummistøvler. Det er egentlig sært at kvindernes modebølge med samme par Wellington boots ikke har skræmt mændene helt væk endnu, men kæmpe applaus til dem der stadig tør at bære dette modesymbol. Mit bedste bud på hvor man finder billige hunter gummistøvler vil være enten på nettet eller når der er tilbud i eksempelvis Bilka, hvor jeg faktisk også har set dem nogle gange. Det er som om at de bliver billigere og billigere helt naturligt, men jeg vil gætte på at der stadig er penge at spare, hvis du køber dem fra en eksempelvis tysk eller fransk webshop, hvor man kan handle som dansk forbruger.

Gummistøvler med foer – do eller don’t?

På dette punkt – blandt mange andre – må man sige at kvinderne har været klogere end os. Nu har vi gået rundt i gummistøvler i snart mange år med kolde og fugtige tæer, helt uvidende om at det kan lade sig gøre at lave gummistøvler med foer. I dag sælges der faktisk næsten ikke nogen dame gummistøvler uden en eller anden form for foer, og når man først har prøvet det, forstår man faktisk godt hvorfor. Forestil dig lune og tøre gummistøvler der lige er taget ud af et varmeskab – sådan er kvindernes modeller hele tiden. Nogen vil kalde det urimelige, men vi andre sørger bare for at købe gummistøvler med foer næste gang. Smart ikke?

Køb gummistøvler på den smarte måde

Et nyt fænomen som har ramt nettet er webshops, som har specialiseret sig i at sælge flere par sko og støvler ad gangen til en lavere pris. Hvordan det rent praktisk kan være meget mere rentabelt for dem at sælge to par end ét står hen i det uvisse, men du kan i hvert fald sagtens spare 25-40% på denne måde. Så find en ven eller nabo som også mangler et par gummistøvler, og gå sammen om købe matchende par fra en af disse webshops. Så sparer I altså lige pludselig mange penge.

DEL
Forrige artikelGummistøvler til børn
Næste artikelTøj til mænd