Børneværelse

Det er både sjovt og hyggeligt at indrette børnenes værelser, men det kan også ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis ikke man ser sig godt for. Der findes en række gode råd, som er gode at støtte sig op af, når man går i gang med indkøbene og indretningen, og dem finder du her i artiklen. Formålet er her at præsentere nogle gode idéer til, hvordan du kan skabe et hyggeligt og spændende, men samtidig effektivt og praktisk børneværelse inden for en økonomisk overskuelig grænse. Læs mere, og bliv klogere på, hvordan du skaber en hyggelig lille oase for din søn eller datter.

Plakater til børneværelset

En plakat til børneværelset har utrolig mange formål, for de skaber både hygge, giver personlighed, pynter, og så er de lærerige. De fås i uendelige mange designs og til børn i alle aldre, både drenge og piger, store som små, så det er bare med at komme i gang og undersøge det kæmpe udvalg. Du kan med fordel starte hos Plakatdyr (indsæt link), hvor du finder noget for enhver smag og enhver slags boligindretning. Plakater til børneværelset er en rigtig god måde, hvorpå du både kan sprede hygge og en god atmosfære, men samtidig uden at sprænge budgettet.

Gamle skatte

”En mands affald er en anden mands guld” lyder et ordsprog, og det er der meget rigtigt i. Der findes utrolig mange møbler, legetøj og andre ting i genbrugsbutikker, den blå avis, diverse apps til genbrugssalg, som ofte intet fejler. De sælges måske, fordi sælgeren ikke længere har brug for dem, eller måske blot er blevet træt af dem, og derfor kan de nu blive dine til en ofte meget nedsat pris. Finder du møbler, der er en anelse slidte, kan du med fordel finde sandpapir og malerpensel frem og give dem en overhaling, og vupti – så har du nærmest spritnye møbler igen. At finde genbrugsskatte er både godt for miljøet og pengepungen – det er en win-win!

Wallstickers

At dekorere væggene – ikke med maling, ikke med tapet – men med wallstickers er rigtig populært og moderne lige i øjeblikket. De findes også i rigtig mange forskellige slags, og du kan vælge blot at lade dem pynte på en lille del af én væg, lade dem fylde én hel væg, eller lade designet pryde op til flere af værelsets vægge. Stickers’ene er super nemme både at placere og efterfølgende fjerne igen, så du behøver ikke bekymre dig om eventuelle skader bagefter.

Tæpper og lamper

Det kan måske virke som noget, der hører til i småtingsafdelingen, men tilbehør som tæpper, lamper, små kurve, vaser, og lignende er alle sammen ting, der giver varme og sikrer den hyggelige atmosfære, som alle ønsker skal være tilstede på et børneværelse. Eksempelvis er tæpper både utroligt dekorative og farverige, men har samtidig den praktiske effekt, at de isolerer lyden og giver mulighed for behagelig leg på gulvet i timevis. Du kan altså gå på jagt efter mindre boligtilbehør til under kr. 100 per styk og på den måde sprede en masse hygge og stemning på dine børns værelser.