Champagne

Engang var champagne og bøf noget der kun tilhørte den borgermæssige elite.

Det er også en fantastisk måde at imponere dine gæster med. Server en lækker bøf, parret med en Dom Perignon, og de vil falde bagover. At købe en håndtaske eller et smykke er blevet mere normalt som årene er gået. I takt med at størstedelen af befolkningen har fået forbedret deres økonomi gennem årene, er luksusvarerne kommet indenfor rækkevidde. Der findes dog stadig prisklasser, selv indenfor luksusvarer, så det er vigtigt at du sætter et budget inden du går i gang.

Her kommer der 5 kategorier hvor du kan finde de mest anerkendte produkter og ofte til en fornuftig pris.

 

Champagne Dom Perignon

Opkaldt efter en benediktinermunk af samme navn, Dom Perignon er en verdenskendt champagne, der for det meste kan erhverves for omkring de 1.000 kr. En udsøgt smagsoplevelse, som vil passe perfekt med listens næste punkt.

 

Middagen Den gode bøf

En god Hereford-steak kan få selv den hårdeste anmelder til at savle.

Hvis du ikke selv er en master ved Weber-grillen, er der også rig mulighed for at smage kød af fin kvalitet rundt omkring i landet. På disse restauranter vil der typisk være en tilhørende vin-menu, og der kan du være sikker på at det bliver en middag ud over det sædvanlige.

 

Tøjet Dem der er på vej op

Her skal du ikke ud i mærker som Givenchy eller Louis Vuitton. Der findes adskillige mærker som tilbyder samme kvalitet og design i en langt bedre prisklasse. Hugo Boss eller Calvin Klein har et større udvalg, både til kvinder og mænd.

 

Teknologien De kendte mærker

Her er et punkt som du skal være meget opmærksom på, men som ikke bliver så aktuelt som de andre produkter på listen. Hvis din telefon stadig har et tastatur eller skærmen er ødelagt, er det måske en undskyldning for at skifte den ud. Det er ikke noget der skal gøres ofte, da det kan skade miljøet, så her er det måske en idé at gå med det gamle udtryk, ”reduce, reuse, recycle”. 

Man kan stadig få en pæn og velfungerende taske eller en god champagne for en mere gennemsnitlig pris, men sandsynligheden for at den dyre oplevelse og produkt holder længere, er stor.

Det er ikke dyrt at leve som de kongelige. Det kræver bare at du har forstand på at navigere i det udvalg af produkter der er til rådighed og holder overblik over priser i forhold til mærker, så du kan få stillet dine krav i forhold til de lidt mere eksklusive mærker.
Du behøver ikke have et luksusbudget for at have råd til luksusmærkerne.