Mercedes

Hvis du lever som en konge, så har du brug for en bil, der er en konge værdig! For hvis du ikke har en, der er værdig til en konge, så er du nok ikke en konge! Derfor er du nødt til at investere i en bil, som ikke bare kan få dig fra punkt A til B, men som kan give dig meget mere end det. Dette ”meget mere” kan direkte oversættes til rå og brutal motorkraft, kombineret med ekstra lækker luksus.

Så hvis du har brug for at komme fra punkt A til B med stil, så skal du investere i en Mercedes. Hvorfor Mercedes? Jo, det er skam fordi deres biler lige præcis formår at kombinere luksus og hestekræfter på en måde, som ingen anden bilfabrikant kommer i nærheden af. Du tænker måske, at en Mercedes er langt udenfor dit budget. Men de dage, hvor Merecedes kun fremstilled biler, som ganske få mennesker havde råd til, er ovre, og i dag laver de biler, der spænder fra overkommelige priser til ekslusiv luksus.

 

Hvilken Mercedes model du skal vælge afhænger af dit behov og dit budget. Vi giver dig her en hurtig gennemgang af de forskellige muligheder:

  • A-klasse: Disse kompakte biler, er den den type, man kan få til de mest overkommelige priser! De går direkte ind og giver konkurrence til BMW 1-serien og Audi A3. Denne klasse kommer i en række forskellige motorspecifikationer, lige fra den effektive A180 mercedes til den kraftfulde A 45 AMG.

 

  • B-klasse: B-Klassen er en fin, kompakt, luksusbil, der kan transportere dig overalt med stil! Ligesom sin lillebror er den også tilgængelig i mange forskellige motorspecifikationer, der kan give dig fantastisk brændstofeffektivitet eller adrenalin-pumpende fart over feltet, og fuldstændig glidende acceleration!

 

  • C-klasse: C-Klassen er en af de mest solgte executive-sedaner, og C-Klassen går ind og fuldstændigt omdefinerer, hvad kraft og luksus betyder! Hvis du vil have noget, der ikke brænder et hul i lommen, så gå efter en diesel C180, men du skal gå efter AMG-udgaven hvis du er interesseret i rå og brutal motorkraft! De 500 heste vil med garanti opfylde enhver drengedrøm.

 

  • G-klasse: Mercedes G-klassen overgår overalt. Med en SUV vil du bogstaveligt talt kunne køre overalt i verden, og i modsætning til sine forgængere, vil denne Mercedes version kunne gøre det med luksus og manér. Der er så mange luksuriøse detaljer og oplevelse i denne type Mercedes, ad det overgår fantasien. Hvis du køber AMG-udgaven, vil motoren og de rå hestekræfter, den producerer, give dig fart for alle pengene, da denne V8-superchargede motor er i stand til at producere mere end 500 hestekræfter.

 

Hvis du længe har drømt om en lækker bil, så er det sikkert AMG-udgaven du savler over lige nu. Det skal selvfølgelig passe med budgettet, men husk på, at når du køber Mercedes får du kvalitet for pengene. Penge du normalt ville skulle bruge på udskiftning af bilruder, eller på at få din billige bil til at føles bare nogenlunde behagelig at køre i, kan du ligeså godt bruge på at få en ordentlig bil til at starte med.