Sko mand

Sko har altid været forsømt af de fleste mænd og kvinder. De kan bruge timer på at finde det helt rigtige tøj, men vil næsten ikke bruge nogle få minutter på at vælge det rigtige par sko. Sko er en integreret del af den måde, du ser ud på, men ikke mange mennesker indser dette meget vigtige faktum. Derfor ender de med, at se underlige ud for andre. Til tider mangler mange af os selv at indse, hvad der gik galt med vores påklædning. Mænd kan let finde en undskyldning for, ikke at give sko tilstrækkelig opmærksomhed og omtanke, ved at sige, at de ikke har meget at vælge imellem. De har selvfølgelig et mindre udvalg til rådighed, i forhold til kvinder. Men det at iføre sig et par brune sko med et sort jakkesæt ser simpelthen forfærdelig ud, og der er ikke nogen undskyldning. Det er simpelthen dårlig stil.

Nu da vi har fastslået, at det, at være iført de rigtige sko, er lige så vigtigt som at iført den rigtige farve skjorte eller bukser, kan vi tale om de forskellige typer sko. Der er nemlig et vist udbud tilgængeligt for mænd, og der er nogle klare retningslinjer for, hvornår man kan have dem på. Før i tiden var der kun ét design tilgængeligt, og det var kun den sorte eller brune farve, mænd kunne få sko i. Nu producerer mange virksomheder sko, specielt til mænd, der har de nyeste stilarter og med komfort i tankerne. Udover sportssko og Sneakers, fremstillet af firmaer som Nike, Adidas og Reebok, er der virksomheder der specialiserer sig i fremstilling af formelle og semi-formelle sko til mænd. Vi vil tale om nogle grundlæggende typer af sko, som mænd har til rådighed på markedet. Der kan også være flere variationer indenfor disse typer.

Lace ups – dette er den mest udbredte sko, når det kommer til formel påklædning. Den er god, hvad end du er på kontoret, eller til en eller anden formel begivenhed. Lace up stilen fokuserer typisk på det materiale, der bruges til at lave skoene (læder), de typer af blonder bliver brugt, og endelig den enorme opmærksomhed på detaljer.

Støvler – støvler er en af de mindre formelle former for fodtøj, og ser godt ud med et stilfuldt par jeans. Støvler kommer i to mønstre; dem der har et blankt udseende, og dem der har et mere groft og brugt udseende. Hver af dem formidler forskellige aspekter af din personlighed. Støvler kommer i forskellige stilarter, herunder cowboy støvler, kamp støvler og ørken støvler – og alle er moderne lige nu.

Slip-on sko – dette er de billigste sko, når det kommer til den afslappede kategori, og kræver endda meget mindre vedligeholdelse og er samtidig meget komfortable. Som navnet antyder, kan du glide dine fødder ned i dem, hvilket gør det langt nemmere og hurtigere at tage dem af og på.

Loafers – de mest modebevidste og stilfulde mænd har helt sikkert have et par loafere i deres skab. De bliver af mange betragtet som de mest stilfulde par sko, og er i mode i alle årstider. Loafers er trendy, og alligevel meget komfortable. De kommer i mange mønstre, og der er også et stort sæt farver farver at vælge imellem. De største producenter af sko til mænd har altid en række loafers i for deres sortiment.