Moderjord er et uforklarligt fænomen og et farligt og fascinerende element. Verdensnaturen er meget forskelligt alt efter, hvorhenne på kloden man befinder sig. Her kan man finde alt fra glohede ørkener, golde savanner, iskolde sletter og kæmpe bjerge. Det er svært at begribe helt, hvor forskelligt naturen er alt efter ens placering og ikke desto mindre, hvordan moderjord har forandret naturen siden tidens start. Jorden bliver omformet efter naturens gang, hvor bjerge bliver større grundet sand i luften, isen smelter grundet drivhuseffekten og tsunamier opstår på baggrund af jordskælv.

Denne vilde og fascinerende natur har grundet dets ubegribelige scenarier blevet inspirationskilde til en lang slags forskellige emner.

Indretning

I de senere år er den naturlige indretningsstil taget norden med storm og lige så langsomt er denne ligeledes begyndt at blive mere udspredt til hele verden. Dette er typisk en mere rå indretning, hvor man forsøger at tage naturen med ind i sit hjem. Dette kan gøres på flere forskellige måder og til mange forskellige ekstremer. Her er det mest populære dog at tage store naturlige planker ind til spisebord, flotte egetræsmøbler og ellers er indretningen kraftigt inspireret af den vilde natur.

Smykker

Ligeledes har den samme vilde natur været inspirationskilde for rigtig mange forskellige slags smykkelinjer, produkter og ikke mindst hele brands. Her er naturen perfekt til netop dette, da den er så vild og har så mange fede ting at byde på udover blot dets flotte farver. Skovens bund, blomster, blade og meget andet er af flere omgange blevet udødeliggjort i forskellige slags smykker. Her er der dog især en blomst, der er blevet mere populære til smykker end alle andre nemlig margueritten. Marguerit smykker er blevet uhyr populære hos flere danske smykke brands og hos forbrugerne.

Plakater

Udover indretning og smykker er der især blevet stjålet inspiration fra naturen i designet af rigtig mange af de mest populære plakater og malerier. Her kan det være alt lige fra en enkelt plante, blomst til en helt bestemt skov eller område, der er blevet portrætteret. Ligeledes findes der utrolig mange forskellige motiver af netop dette, hvor især dyr også har været en stor inspirationskilde.