”Jytte vender tilbage – Den umoderne guide til at skabe forandringer imod alle odds” er Morten Münsters nye bog som opfølger på bestselleren ”Jytte fra marketing”.

Bestselleren ”Jytte fra Marketing” solgte over 80.000 eksemplarer ifølge Børsen, 28 august 2020. Efterfølgeren der sagtens kan stå selvstændig, er i samme humoristiske tone med situationer der er taget op på et lidt højere plan.

En god guide indenfor bøger om ledelse der sætter fingeren på de mange ting i hverdagen, som spænder ben for reelle forandringer.

Hvem er ”Jytte Vender Tilbage” for?

Bogen er for dig der gerne vil skabe forandringer hurtigt. Helt ligesom bogen er til dig, der vil gennemskue den overflod af ligegyldighed indenfor krav, overoptimisme og narcissisme der gennemsyrer mange beslutninger og mangel på samme.

Jytte Vender Tilbage” kan være velegnet til alle der vil forandre og forenkle organisationer og processer, hvilket kan være i hverdagen, parforholdet, den store organisation eller mindre virksomhed.

Bogen?

Morten Münster der er forfatter, foredragsholder og rådgiver for danske og globale virksomheder i forhold til implementering af adfærdsdesign, giver dig en morsom, oplysende og interessant guide med sin seneste bog.

Ved hjælp af hverdagseksempler og sin underholdende fortæller stil, sætter Morten Münster fingeren på de ting som de fleste kan relatere sig til i hjemme- og arbejdssituationer. Bogen giver også råd til hvordan du kommer forbi forhindringerne i forhold til at skabe forandringer.

Bogens 352 sider skræller alt overflødig væk, ved at fortælle dig hvorfor forandringer går langsomt, hvorfor motivation er overvurderet, hvor det at være uambitiøs giver konkurrencefordele, Hvorfor Randers Kommune har en gennemsyret elendig strategi eller hvad en kø i den lokale Netto kan lære dig.

Forfatteren Morten Münster er forfatter til to bestsellere om adfærd. Den første udgivelse var ”Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter” og selvfølgelig ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”.

Hvorfor købe denne bog?

Hvis du gerne vil se forandringer i parforholdet eller arbejdet, giver bogen dig gode redskaber til at realiserer dette. Samtidig er bogen både humoristisk og har en skøn skrivestil der fanger dig.

Du kan købe bogen som indbundet, e-bog eller lydbog eller efter præference. Hør gratis lydbøger både indenfor fag og skønlitteratur hvis du vil dykke mere ned i adfærdsmønstre.