Vinter

Det har været en utrolig varm sommer – nogle vil nok også mene, at det har været for varmt. Det har været en rekord varm sommer med hede temperaturer og varme nætter. Men sommeren er ved at være slut, og efteråret og vinteren venter lige om hjørnet. Det er derfor tid til at opgraderer din efterårs- og vintergarderobe. Det handler om at finde nogle gode beklædningsdele, så du kan komme varmt og tørt igennem efteråret og vinteren. Vi kommer med 5 gode bud på, hvilke beklædningsdele du ikke kan undvære i din garderobe.

Den varme vinterjakke

Den danske vinter kan være en bidende kold fornøjelse. Vinteren overrasker oftest de fleste, da især frosten kommer pludseligt og på forskellige tidspunkter. Det er derfor vigtigt, at du starter tidligt med at finde den rigtig vinterjakke. Der findes mange forskellige vinterjakker. Men fordelene ved at købe en varm vinterjakke er, at du kan bruge over vinteren, men også i det sene efterår og først på foråret. Der findes et stort sortiment af vinterjakker. Det er alt fra den varme dunjakke i et casual look til den korte, elegante pelsjakke. Der findes også den sporty outdoor-jakke til skovturene til den klassiske uldfrakke. Dit valg af vinterjakke afhænger af formålet, din livsstil og prisen.

Halstørklæde

Der findes mange mulige accessoires, som kan bruges til at style sit outfit op. Det kan i efterårs- og vintermånederne være lækkert med et halstørklæde. Det er både blødt, men varmer også godt omkring halsen, når vinden rusker. Et halstørklæde kan tilføre dit outfit noget sødt, feminint, yndefuldt, råt, boheme, elegant eller forførende. Der findes mange forskellige styles og prisklasser, men også typer af materialer. Der er både det kraftige halstørklæde i merinould, det enkelte silketørklæde eller noget helt tredje. Du kan helt sikkert finde et halstørklæde, der matcher din vinterjakke. Det vigtigst er, at du finder et halstørklæde, der varmer din hals og beskytter dig mod den kolde blæst.

Hue

En lækker vinterhue kan mere end holde dine ørene varme. En hue kan være med til at udtrykke din individuelle stil. Det er et stykke fashion statment, men også et stykke praktisk outdoor-tilbehør. Huen er nemlig praktisk, når efterårets regn og blæst sætter ind. For ikke at snakke om vinterens sne og minusgrader. Huerne findes i mange forskellige former og materialer. Der er lige fra alpehuerne og strikhuerne til de tætsiddende huer med glitter, perler eller pelskvast.

Vanter eller handsker

Hold fingrene varme uden at holde dem i lommen. Det kan være praktisk at kunne holde fast på rattet, styret på cykel uden at fryse fingrene. Det kan derfor være en rigtig god ide at købe et par handsker eller vanter. Det er bare at vælge din favorit. De fleste handsker og vanter findes netop i mange forskellige designs, materialer og priser. Der findes den slanke læderhandske, de hyggelige luffer og den sporty strikhandske. De fleste handsker og vanter er derudover lavet i enten kunstmateriale, læder eller merinould. Med et hav af forskellig udsmykkende detaljer, som kvaster, sløjfer, nitter eller pelskant.

Regnjakke

Det danske vejr kan være lidt af en udfordring i forhold til beklædning. Du går dog aldrig galt i byen med en jakke, der kan beskytte dig mod regnen. Det regner nemlig i gennemsnit hver anden dag i Danmark. Det kan derfor godt betale sig at investere i en rigtig god regnjakke, der kan holde dig tør og varm. Og, det er uanset om det er sommer eller vinter – jakken kan bruges hele året. Der findes rigtig mange fede modeller – både de korte, lange, farverige eller neutrale modeller. De fleste modeller er derudover designet til at holde vind og vand ude