Herremode

Vi vil alle sammen gerne være gode til et eller andet, og at sætte sig rigtigt godt ind i herretøj er én måde, at blive rigtigt god til noget, som ikke alle har en stor viden omkring. Det er en rar følelse, når vi kan hjælpe folk omkring os, fordi vi har mestret en ting. Det er hårdt at sætte sig så meget ind i herretøj at man kan kalde sig en ”verdensmester” i det, men for dem der gør det, er det alt besværet værd. Når du virkelig har sat dig ind i tingene omkring herretøj, så bliver du en slags superhelt, der kan fortælle folk hvad de skal ikke og ikke skal gøre.

Det er ikke sjovt at starte fra bunden, men det er nu engang der de fleste starter. Du har sandsynligvis allerede en vis forståelse når det kommer til herretøj, siden du læser denne artikel, men tro mig når jeg siger, at du stadig er på bunden. Der er langt fra at kunne fortælle dine venner at man kan se rigtigt godt ud i T-shirt, og til at kunne dele ud af speciel viden og fantastiske råd der virkelig betyder noget. Det tager lang tid at blive verdensmester indenfor herretøj, og når du starter fra bunden skal der virkelig meget dedikation til for at nå til tops.

  1. Alle folk, der for alvor mestre herretøj, er kun kommet så langt, fordi de har været i stand til at kigge kritisk på sig selv. Der er meget du ikke ved lige nu, når det kommer til herretøj – men er der noget af din eksisterende viden, der er forkert eller har mangler? Hvis vi går rundt med forkert viden omkring herretøj, eller har huller i vores viden vi ikke er opmærksomme på, så har vi ikke et godt nok fundament til at kunne blive verdensmestre i herretøj.
  2. Det er først når vi sætter spørgsmålstegn ved alt, at vi har en chance for at bryde igennem fra ”interesseret” i herretøj til verdensmester. Din viden fortæller dig, at du skal kraftigt overveje et Hugo Boss Jakkesæt – lyt til din viden, og spørg så dig selv om det virkelig er sandheden, og om det er en sandhed med mangler. Når vi har tanker omkring os selv, vores venner og vores omverden i forhold til herretøj, så har vi pludselige indskydelser og ”svar” der kommer automatisk, ud fra al den viden vi har samlet igennem tiden – men det er vigtigt at forholde os kritisk til disse automatiske indskydelser.
  3. Du er nødt til at kende roden for din interesse i herretøj, for at kunne blive ved ilden igennem tykt og tyndt. Der var et eller andet, der først gjorde dig nysgerrig omkring herretøj, og det er vigtigt du tænker tilbage og finder ud af, hvad det var. Når du beskæftiger dig med herretøj i så høj grad, som det kræver at blive verdensmester i det, så vil du til tider blive træt og have lyst til at opgive – det er i disse tider du har brug for, hvorfor det er du kæmper. Der er ikke noget stærkere end den naturlige passion for herretøj, der virker til pludseligt at opstå – og ved at kunne hive den frem, og kigge på den, når tiderne er hårde, kan vi komme igennem hvad som helst.