En sweatshirt er et fantastisk stykke tøj, der er behagelig at have på til hverdag eller under træning. Men selvom en sweatshirt er behagelig at have på, så skal den stadigvæk plejes ordentligt, så den kan holde i mange år. Det kan du læse mere om her.

Sådan vasker du en sweatshirt

En sweatshirt skal altid vaskes på vrangen, så der ikke opstår pletter eller misfarvninger på tøjet. Du kan vaske en sweatshirt ved 30 grader, men hvis den er meget fedtet eller pletter, så kan du vaske den ved 40 grader. Husk at tjekke vaskeanvisningen, så du er sikker på at vaske sweatshirten på den rigtige måde.
En sweatshirt skal ikke stryges, men den kan godt tørres i tørretumbler. Hvis du tørrer den i tørretumbler, skal du være opmærksom på, at den ikke bliver for varm. Hvis du vil undgå at den bliver for varm, så kan du tage den ud af tørretumbleren, når den er lige akkurat tør.

Sådan plejer du en sweatshirt

En sweatshirt behøver ikke den samme pleje som andre stykker tøj. Du skal dog være opmærksom på, at en sweatshirt kan krympe, hvis den vaskes ved for høje temperaturer. Du skal derfor være forsigtig med, hvor varmt du vasker sweatshirten.
En sweatshirt behøver ikke at blive stillet, men den kan godt hænges op. Hvis du vil undgå, at den bliver kedelig og flad, så kan du hænge den op på en bøjle.
En sweatshirt skal ikke renses, men hvis den er meget fedtet eller pletter, så kan du tage den med til rens. Det er dog en god idé at læse vaskeanvisningen, så du er sikker på, at der ikke er nogle særlige instruktioner for rensning.

Sådan opbevarer du en sweatshirt

En sweatshirt skal opbevares på samme måde, som du ville opbevare et andet stykke tøj. Du kan derfor sagtens hænge den op i dit skab eller folde den sammen og lægge den i en skuffe.
Hvis du hænger den op, så skal du være opmærksom på, at den ikke får pletter af andre stykker tøj, der hænger ved siden af. Hvis du foldet den sammen, så skal du være opmærksom på, at den ikke får pletter af andet snavset tøj, der ligger i skuffen.

Konklusion

En sweatshirt er et fantastisk stykke tøj, der er behagelig at have på til hverdag. Derfor er det vigtigt at du passer på det. Hvis du følger ovenstående råd, så er du godt på vej til at passe godt på din sweatshirt.