find-din-tøjstil-nu

 

Tøjmærker der aldrig går af mode skal denne artikel handle om. Det er sådan med tøj og mode, at nogle ting kun er moderne i meget kort tid, og andet er nærmest moderne altid. Nogle mærker formår at lave ting der holder en evighed.

Det er rigtig fedt for sådanne mærker at have ting i deres portefølje, der bliver ved med at være moderne.

Ting som er moderne forever, er rigtig vigtige for sådanne mærker, da de kan leve på det i hele mærkets levetid. Derfor behøver de ikke skynde sig for at finde på noget nyt hele tiden.

Tøj der aldrig går af mode, har også den fordel, at de altid vil have lettere ved at få deres nye ting ud i butikkerne, da de tit allerede har de ting, som aldrig går af mode.

Derfor er det en god taktik for de forskellige mode mærker, at forsøge at finde ting som aldrig går af mode. For mærkerne er der også økonomisk incitament, da de generer indkomst for altid og får forbrugeren er der den fordel, at de kan købe noget derfra og vide at de nok kan bruge det til det bliver slidt op, uden at det går af mode.

Herunder har vi givet eksemplar på nogle af de mærker, som vi mener man kan købe, hvis man er interesseret i tøj der holder i mange år.

Det er rigtig fedt med de mærker, hvor man eksempelvis kan købe en skjorte og så er den også moderne et par år efter – det er så ærgerligt at købe tøj i dyre domme, og så kun kunne bruge det i et år, da det derefter er total umoderne.

Hugo Boss

Hugo Boss er et af de mærker, der har meget tøj i denne kategori. Den klassiske Hugo Boss blazer er et eksempel på en ting, der passer super på overskriften. I mange år har Hugo Boss været kendt for at lave såkaldte evergreens, det vil sige at deres tøj altid er på mode. Du finder rigtig mange ting i en Hugo Boss butik, som aldrig går af mode – og du får helt sikkert slidt det op før det ikke er på mode mere.

Især til businessmanden der skal have ny garderobe kan det betale sig at få ind i en Hugo Boss forretning. Her får du rigtig meget pænt tøj, til en pris der er dyrere end de helt billige sæt, men du sikrer dig også noget ordentligt tøj der er pænt i mange år, hvis du passer på det.

Jakkesæt, skjorter, poloer og andet lidt finere tøj kan manden der arbejder i økonomi, marketing og ting i den dur, rigtig godt gøre brug af.

Du finder rigtig mange forskellige lækre ting fra Hugo Boss, derudover er der også en masse fede og pæne sko, fra Hugo Boss.

Kigger man væk fra hele mode området, er Hugo Boss parfumer også noget af det der holder i mange år. Eksempelvis har de lavet sølvkuglen til mænd, som stadig mange år efter er en rigtig god parfume, der er til salg i alle parfumeshops.

Puma

Puma er et af de klassiske sportsmærker, der nok lige er efter Nike og Adidas i hvor stort det er. Ikke desto mindre laver puma nogle rigtig fede ting, der også kan komme i kategorien der ikke går af mode. Se blot på Puma King, som er Pumas læderudgave af en fodboldstøvle. Selvom fodboldstøvlerne er noget af det i verden der hurtigst skifter mode, med mange nye og spændende pang farver, hos alle de store mærker i dag, bliver Puma King støvlen ved med at være populær hos folk der godt kan lide at spille med de gode gammeldags læder støvler. Puma King støvlen bliver nok aldrig den bedst sælgende, da alle mærkerne kommer med nye, flotte og meget farverige modeller hver sæson, men set over en lang periode har Puma King altid været en populær læderstøvle, og vil nok også være det mange år i fremtiden. De må så håbe at der på et tidspunkt kommer mere fokus på komfort i støvlerne, i stedet for at de skal se så smarte ud som muligt.

New Balance

NB er et forholdsvist nyt mærke, med ikke så mange år på bagen når det kommer til at være på den helt store scene af sportsmærker.

New Balance har især slået sig stort op på deres forskellige sportssko, og er noget af det de håber på, at kunne blive modeting som holder rigtig mange år.

Og de er godt på vej.
Deres sko er rigtig flotte og ydermere rigtig komfortable. Når de fleste sko kun holder et par år, gælder det om at få lavet noget folk vender tilbage til, om de er helt ens, eller de bliver opdateret lidt hvert år.

New Balance sko kunne godt være noget af det nye, der er moderne i mange år.