toej-til-maend

Selvom tøjstørrelserne historisk set har det med at blive større og større, er det stadig en udfordring for rigtig mange store mænd at finde tøj der både ser smart ud og er behageligt at gå med. På denne side tager vi hånd om problemet, og giver gode råd til dig der leder efter smart tøj i store størrelser. Vi kigger både på hvor man finder det største udvalg og lidt om, hvad man bør lede efter for at se så godt ud som muligt, så læs med og bliv klogere på tøj til store mænd. Da vi befinder os på nettet i forvejen vil vi fortrinsvis anbefale at handle online, da det erfaringsmæssigt har vist sig at være det nemmeste.

Her finder du tøj i alle størrelser til mænd

Hvis man kigger på Danmarks Statistiks opgørelser over folkesundhed er tendensen entydig; de danske mænd bliver større og større. Til trods for dette er udvalget af smart tøj til store mænd dog stadig mildest talt begrænset, og derfor har rigtig mange store mænd svært ved at finde det helt rigtige tøj der både ser godt ud og er behageligt at gå med. Hvor de store kvinder nærmest er helt uden specialforretninger findes der dog et par stykker rundt om i landet til store mænd, men medmindre man bor lige ved siden af dem, er det jo lidt noget bøvl at skulle rejse landet tyndt for at finde et par bukser eller en ny jakke. Heldigvis har Internettet ført en lille revolution på området med sig, og vi anbefaler derfor at man handler så meget som muligt på nettet, når man er på udkig efter tøj til store mænd.

Køb stort tøj til mænd online

Det skyldes ganske simpelt at udvalget på nettet er meget større end ude i de fysiske butikker. Her er den potentielle målgruppe nemlig meget større end hvis man har en fysisk butik i en storby, og det kan derfor lade sig gøre for butiksejerne at føre et meget bredere og mere varieret udvalg online. Hertil kommer det faktum at rigtig mange webshops faktisk ikke har de fysiske varer på lager, men samarbejder med andre forretninger eller grossister i eksempelvis Tyskland om at de håndterer forsendelser og administration af ordrerne. Summa summarum er at du har meget større chancer for at finde smart tøj i store størrelser på nettet, så vores klare anbefaling er at søge rundt efter butikker med www foran, før du begynder at lede efter fysiske specialbutikker i dit område.

Den store guide til bukser i store størrelser

Ingen regler kan dog eksistere helt uden undtagelser, og her er bukserne faktisk en af de eneste når vi taler om tøj til store mænd. I meget store størrelser er der nemlig stor forskel på bukser, og derfor anbefaler vi at du altid prøver bukser i store størrelser i en fysisk butik, før du begiver dig ud i at handle denne varegruppe på diverse webshops. Det betyder ikke at du skal prøve hver enkelt model i en fysisk forretning, men blot at du får noget hjælp i en specialbutik til at finde din buksestørrelse første gang – det giver rigtig god mening på lang sigt, fordi det bare er meget mere behageligt for dig at gå i bukser der rent faktisk passer.

Ekstratip: Find tøj til store mænd når der er udsalg

Det er som regel svært at finde tøj til store mænd i almindelige tøjbutikker, men når udsalgsperioden et par gange om året er over os, kan du alligevel godt have heldet med dig fra tid til anden. Her vil butikkerne nemlig sælge ud af deres restlager af forskellige varer, og ni ud af ti gange vil de tilbageværende størrelser være nogle af de største. Hvis du kan passe store almindelige størrelser vil vi derfor også anbefale dig at kigge nærmere på disse udsalg, da man her kan være heldig at gøre en fantastisk handel på alverdens lækre varer fra kendte mærker.

Top sites hvor du findet smart tøj

Toftshop.dk – Lækkert herretøj i både store og små størrelser.
Hummel.net – Sporty tøj til både mænd og kvinder.