Boxershorts

 

Boxershorts er noget alle mænd har brug for og går med i det daglige. Derfor er det også vigtigt at finde nogle der er flotte, behagelige og til en god pris. Vi har her samlet 10 forskellige fede mærker af boxershorts.

Bjørn borg

Den tidligere svenske tenniskonge har i mange år siddet godt og grundigt på tronen af underbukser til herre, og med god grund. Underbukserne fra Bjørn Borg er nemlig både lækre at have på, samt ser godt ud. Du kan få boxershorts derfra i næsten alle farver og mønstre mulige og du får dem både i lange længder og helt korte underbukser. Man må sige der er noget for en hver smag og de er alle sammen af god stil.

boxershortsPolo Ralph Lauren

Mærket som er blevet så populært de seneste år blandt danske unge, for især deres poloer og skjorter laver selvsagt også boxershorts. Den flotte polo spiller, som er trykt på skjorter og poloer pryder også hoveddelen af underbukserne, som signalere at man har styr på sin stil. Har du Ralph underbukser i lidt forskellige farver, er du helt sikkert også dækket ind på underbukser.

Calvin Klein

CK har lavet nogle rigtig fede herre boxershorts. Generelt holder de sig lidt mere i de neutrale farver som hvid og sort, men disse er så også rigtig fede. Calvin Klein er kendt for at levere en rigtig behagelig pasform, der hurtigt for vendt dig til at gå med disse, og derved få omvendt dig til hovedsagligt at ville gå i disse underbukser. Rigtig fede boxershorts finder du i al fald fra Calvin Klein.

JBS

JBS er nok det førende danske brand indenfor undertøj. Derved har de også produceret en helt masse boxershorts i forskellige modeller og farver. JBS holder sig generelt til få farver, det værende sig sort, hvis, blå, grå og mere satse på at lave kvalitets modeller i stedet for at lave modeller med mange farver og mønstre. Der er mange andre boxershorts mærker der har udmærket sig ved udseendet med mange pang farver og specielle mønstre og derfor passer JBS nok bedre ind i kvalitets genren.

G-starbig smile

G-star laver meget fedt tøj til unge herre og der fleste modebrands med respekt for dem selv har i hvert fald også en kollektion boxershorts. Sådan er det også med G-Star, som gerne sælger deres boxershorts i en tre-pak, så du får 3 boxershorts til en god pris. Der er også basics tanktops i deres undertøjs kollektion.

Tommy Hilfiger

Mærket kendt for kvalitets mode til herre gennem mange år, med rigtig fede skjorte især, har også boxershorts i deres portefølje. Tommy Hilfiger har både klassiske tætsiddende tights i lidt forskellige farver, men også den mere løsthængende model med store mønstre og spraglede farver. Her får du lidt af hvert og der er boxershorts for enhver smag. Deres velkendte rød/hvide mærke er gerne trykt på deres boxershorts, som giver visheden om at det er kvalitet man har fat i.

CR7

De fleste i landet kender den flere gange kårede til verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo. Han har nu lanceret sit eget mærke CR7, som i den grad også begår sig på Boxershorts scenen. Du finder en masse rigtig flotte, farverige og moderigtige underbukser til mænd i hans kollektion, som faktisk lidt afspejler ham selv. Man kan sagtens forestille sig dette brand få god succes med især boxershorts i fremtiden.

Tiger of Sweden

Det svenske modebrand der er kendt for det lidt finere tøj som jakkesæt og dertilhørende, og derudover nogle rigtig fede jeans har selvfølgelig også boxershorts i sortimentet. Det er fine boxershorts, som passer godt overens med resten af deres sortiment og er du rigtig glad for Tiger’s andre produkter bliver du med garanti også vild med deres boxershorts.

glad fyrSelected

Er et dansk brand i bestseller koncernen. Her er du sikret gode billige boxershorts fra et dansk brand. Du finder simple boxershorts, der opfylder deres rolle til punkt og prikke og så er de ikke vildt dyre. Sort, hvid, grå og blå er gerne farverne du finder Selected boxershorts i.

Armani

Armani underbukser er måske et ubeskrevet blad for mange, men folk kender godt brandet fra mange andre modevarer. Deres boxershorts er ingen undtagelse, når der bliver talt om kvalitets underbukser. Deres velkendte Armani logo pryder de fleste af deres Boxershorts, som stiller dem frem som de kvalitets underbukser de er. Helt sikkert et godt valg.