herretøjmærker

 

Alle herre kender problemet med at finde nyt tøj. Man har ikke fulgt så meget med i modeverdenen, så hvilke mærker er in og hvilke er ikke in mere. Derudover har mange også personlige præferencer og har man svært ved at vælge hvilket tøj at kigge efter, vil vi her give bud på 10 forskellige fede tøjmærker du kan kigge efter næste gang du er ude at kigge efter nyt tøj.

Björn Borg

De fleste ældre mænd kender Björn Borg fra hans drabelige kampe på tennisbanen eksempelvis på Wimbledon ved den årlige prestigefyldte tennisturnering i London. Udover dette er Björn Borg også rigtig kendt modemærke, hvor især på underbukser eller boksershorts har slået igennem. Alle unge mænd har med garanti et par fra Björn Borg i deres underbukse skuffe. Udover underbukser er der også spændende ting fra Björn Borg i badeshorts, pyjamasser og sokker.

Filippa K

Er et svensk modebrand der især er konkurrencedygtige på herretøj. Blazere, jeans, skjorter og striktrøjer til mænd finder du nogle rigtig flotte og klassiske modeller af fra dette svenske mærke, der blev grundlagt i 1993. Køber du tøj fra Filippa K er du sikret høj kvalitet men samtidig til priser der er til at betale.

Phillipe Model

Er du sko interesseret herre, så vil jeg anbefale at du tager et kig på mærket Phillippe Model. Det er et fransk brand og et modeikon i Frankrig og samtidig er det en fortælling om en mand med en helt vild passion for kvalitet. Det første design fra mærket var hatte, men hurtigt blev det skiftet ud med sko.

Wrangler

Et gammelt amerikansk tøjmærke mærke til mænd grundlagt i 1897. Fra starten af firmaet levetid, producerede de overall, hvor de i dag både laver t-shirts, skjorter og især deres jeans som så dagens lys i 1947 er de kendt for i dag. I gennem alle de mode skift der har været gennem årene har Wrangler formået at følge med tiden.

Matinique

Er et dansk mærke, der efterhånden har slået igennem i udlandet. Ulrich Thomsen har eksempelvis været frontfigur for en international markedsføringskampagne. Matinique er lækker nordisk stil til den modebevidste mand, der ikke vil betale for meget for at se godt. Dette er også en del af Matinique succes, at de laver flot tøj til menigmand, der er til at betale. Der er rigtig fede hverdagsskjorter at finde, ved at kigge nærmere på Matinique mærket.

Geox

Folk kan måske huske reklamerne om skoen der ånder. Det var nemlig hele ideen bag Geox mærket, som blev skabt i 1995 i Italien. I dag af skoene udviklet til at være rigtig lækre sko, og du får også lækre herresko der passer godt til jakkesæt, slip, skjorter og fine bukser. Et par laksko lookalike der ånder, må være et god opfindelse til mænd med arbejde, der kræver denne påklædning, en god ide.

Tommy Hilfiger

Mener jeg nogle gange bliver lidt overset blandt de helt store mærker, hvor jeg mener det bør være at finde. Tommy Hilfiger skjorter er nogle af de lækreste skjorter som jeg har i mit skab og skal du have nogle lækre skjorter til hverdag og fest kan Tommy helt sikkert være en af mærkerne du kan gå efter. Udover skjorter er de især gode på deres polo’er og helt almindelige trøjer, som er rigtig gode at have på til hverdag.

Lacoste

Den velkendte krokodille pryder dette mærke, som mange mænd vil kunne nikke genkendende til når de ser det. Lacoste er hovedsagelig et sporty mærke, der stadig producerer en del sportstøj, men også skjorter og poloer er højt på listen over fede ting fra Lacoste. Sport og mode er i dette brand forenet, til et rigtig fedt mærke.

Selected

Et dansk mærke i Bestseller koncernen, er servicerer danske modebevidste mænd med lækkert tøj. Jeans, t-shirts, skjorter, butterflies og meget andet lækkert kan du få i mærket Selected, som i 2008 også lavede deres første dame kollektion.

JBS

Er et dansk mærke der sælger undertøj til mænd. Mange mænd kan måske huske nogle af de lidt for frække reklamer, JBS fik trykt for nogle år siden. Sportsstjerner som Cristiano Ronaldo og Caroline Wozniacki har været figurer for dette mærke, der leverer nogle rigtig lækre boxershorts.

Se også disse sokker