pimp dit kontor

 

Som iværksætter kan det være en svær ting at få indrettet sine kontorer, således at de får en specielt stil og ikke bare er kedelig kontorlokale. Det er svært at finde ud af, hvilke ting der skal ind i et kontor, som man ønsker, skal have en, bestem stil. Derfor er det en god ide at søge en større viden inden for det område for at finde ud af, hvilke elementer der skal præge lokalet for at få et kontor med stil. Det kan være svært for iværksættere at vide, hvilke ting der skal ind i et kontor for at få lokalet til at få god stil, og derfor kommer jeg her med en lille guide med en top 10 over hvilke ting der skal ind i et kontor, der mangler stil.

 1. Arbejdsbord

Arbejdsbordet er grundelementet i ethvert kontor, det er på kontoret, du arbejder, og det gør du oftest på din computer på dit arbejdsbord. Det vigtigste ved et arbejdsbord er, at det kan tilpasses til den højde, du ønsker at have samt at kunne variere, så du ikke hele tiden sidder på den samme måde, og dermed skader din nakke og ryg. Det kan derfor være svært at finde et arbejdsbord, som både er tilpasset din højde og kan variere, samt at det skal være stilfuldt og se godt ud på dit kontor, men det er en af de vigtigste elementer på kontoret, som altid er i centrum.

 1. Planter

Det er en rigtig god ide at benytte sig af planter på kontoret, da det skaber lidt liv i et ellers meget koldt og neutralt kontorlokale. Kontorlokaler er altid præet af arbejde, mapper, papirer og computere over det hele, og det er farverige planter medvirkende til at gøre lidt livlig og skabe en god stemning i lokalet. Planter fås i mange forskellige størrelser, farver og typer, så der skulle være rig mulighed for, at der skulle være en plante til enhver smag, og du kan indrette dit lokale på den måde, som du helt selv ønsker.

 1. Plakater

Plakater er, ligesom planter en god ide at benytte sig af på kontoret, da det ligeså er med til at skabe et anderledes liv på kontorlokalet end papirer, mapper og computere. Der findes mange slags plakater både farverige og de mere neutrale, så der er plakater til enhver smag og indretning samtidig er det også muligt at tage et print af plakater, som du kan hænge op forskellige steder.

 1. Lamper

Når dagslys ikke er tilstrækkelig til at belyse hele kontorlokalet, er lamper et must have således, at arbejdet kan fortsætte, uanset hvad. Dagslys vil ellers altid være at foretrække, da det er med til påvirke menneskehjernen positivt. Lamperne er noget af det lettest at finde med en del stil over Danmark, er et af de lande i verden med de bedste designere inden for lamper, så, selvom det koster, er det noget af det letteste inventar til et kontor at finde med en del stil.

 1. TV

Et fjernsyn er altid stilfuldt og klæder ethvert rum. Samtidig med at den flotte fladskærm pryder væggen og kontoret med et stilfuldt look, så skaber det også oftest glæde i fællesskabet at kunne samles omkring fjernsynet, når der er pauser, eller der sker noget meget vigtigt i verden, som bliver vist i fjernsynet.

 1. Reoler

  Reol

Der skal være plads til opbevaring på arbejdspladsen, og derfor er reoler en af de grundlæggende elementer i et kontorlokale. Reoler kan fås i mange farver, og typer, og derfor er det vigtigt, at du vælger de rigtige reoler, som er stilfulde og ikke skaber en mærkelig kontrast i rummet. Danmark er langt fremme på møbel og inventarmarkedet, og derfor findes der mange stilfulde reoler at vælge imellem.

 1. Stole

Møbler er en sikker stilvinder, og stole er helt sikkert en af de typer af møbler, som er mest stilfulde. Danmark er langt fremme på især stolemarkedet, hvor der er kendte danske stole som eksempelvis ægget og svanen, som begge er designet af den mest kendte danske møbeldesigner, Arne Jacobsen, som er et varmt navn i hele verden.

 1. Computerskærm

Kontor betyder arbejde og arbejde betyder computere og dermed også en computerskærm. Det vigtigste ved en computerskærm er at den kan tilpasses således at den passer til din højde samt at den kan variere stillingen således at du ikke skal kigge det samme sted hen hver eneste dag. Computerskærm er dog noget af det der kan være med til at ødelægge et meget stilfuldt rum hvis du ikke er klar over hvilken skærm du investerer i. Der findes mange sindssyg grimme skærme men ligeså findes der også nogen som er meget neutrale og stilfulde.

 1. Vaser

Vaser er den seneste tid virkelig blevet moderne og er at finde i de fleste stuer rundt omkring i verden. Det er let at forstå hvorfor at vaser er blevet så populære. De skabet, en ny dimension af liv i et rum, hvor den præger med bordet eller gulvet med en stilrenhed, der ikke er til at overse. Vaser findes i mange forskellige former, størrelser og farver, så du kan finde en vase, der passer ind i stort set de fleste rum.

 1. Skulpturer

Skulpturer passer godt ind i kontorlokaler, der vil skille sig lidt ud fra den sædvanlige kontorstil. Skulpturer er lidt ekstravagante og er ikke noget, man ser særlig tit i de forskellige hjem eller virksomheder rundt omkring i Danmark. Skulpturer findes af alle verdens forskellige ting og er virkelig god, hvis du ønsker, dit kontor skal skille sig ud.