Golf har i mange år været en populær sport og flere og flere får øjnene op for denne fritidsbeskæftigelse. Det kan være en dyr hobby, hvis du selv skal købe alt udstyret. Heldigvis kan man i mange klubber låne eller leje udstyr, men nogle ting er det rart at have eneret til, f.eks. golfsko, her har man ikke lyst til at gå rundt i sko, andre har gået mange timer i.

Man kan diskutere, om golf reelt er en sport, og nogle vil mene, at det er det ikke, da man jo ikke løber eller på anden måde bliver forpustet. Ikke desto mindre får man mere motion end man måske lige forestiller sig.

3 vigtige stykker udstyr

Sko

Golfsko er et vigtigt stykke udstyr at have i tankerne, når du gerne vil i gang med at spille golf. På en runde bliver det faktisk til mange kilometer, og det er derfor vigtigt, at dit fodtøj er i orden. Golfsko fås både med og uden pigge, som giver et bedre greb i græsset, så du f.eks. står bedre fast, når du skal slå. Det er kedeligt at glide eller skride ud lige i det slag, der kunne have været en hole-in-one.

Køller

Det er dog ikke kun golfsko, du får brug for, når du har besluttet dig for at lære at spille golf. Uden golfkøller kommer du ikke langt, så dette er altså en essentiel investering. Nogle klubber tilbyder medlemmerne at låne køller, men mange foretrækker at have deres egne. Her har du brug for et helt sæt, da der i golf er forskellige situationer som kræver forskellige køller.

Bolde

Godt så, golfsko og -køller er på plads, men du har naturligvis også brug for bolde. Her kan de betale sig en købe en større portion, da det er uundgåeligt at der af og til ryger en bold i søen eller en bevoksning, hvor det kan være svært at finde den igen.

Med disse tre ting er du godt på vej i din golfkarriere og så er der bare tilbage at melde sig ind i en klub og sætte kurs mod greenen.