Carport

Når hører om ”carporte”, skal der ikke mange engelsk kundskaber til, for at tænke, at de er beregnet til at parkere sin Peugeot i, så den er beskyttet mod elementerne. En carport af metal er da også super godt egnet til, at beskytte din bil, mod alle de skiftende vejrforhold. Du behøver ikke rense dine forruder, sidespejle og vinduer om vinteren, når sneen falder, og skaber et tykt lag over det hele. Carporten giver samtidig din bil tilstrækkelig ventilation til at undgå at dele og tilbehør ruster.

Men carporte kan bruges til meget mere, end bare at beskytte den bil, du har investeret dyre summer i. Der er uendelige muligheder for, hvad sådan en carport kan bruges til. Om sommeren kan en carport fungere som en dejlig tiltrængt omgang skygge fra solens brændende varme. Det er både rart for bilen, for personer, og for ting, man ikke har plads til at opbevare inde i huset, men som ikke tåler de kraftige stråler fra solen særligt godt. Din carport er et godt sted, at få sig en snack, eller måske en lille lur i en hængekøje, hvis man trænger til lidt tid for sig selv.

Hvis du arrangerer en simpel sammenkomst hjemme hos dig selv, og der måske er en del familie eller venner der har sagt de kommer, så kan du fint sætte borde op i din carport til dine gæster, så de kan sidde der og hyggesnakke mens de venter på at blive serveret din hemmelige grillopskrift. Hvis en carport indrettes pænt, kan den endda bruges til at arrangere organisationsmøder eller sammenkomster. I stedet for at leje et stort lokale eller et forsamlingshus, kan en carport let benyttes til at rumme et stort antal mennesker, uden at skulle betale en formue for lokalet. Vi ser endda folk, der køber en carport udelukkende af den grund – den er slet ikke tiltænkt bilen!

Så hvis du stadig har gået og tænkt, at en carport vel kun kan bruges til biler, så må du tro om igen. Der er hundredevis af forskkelige anvendelsesmuligheder i en carport. Hvis du det har fået dig til at overveje at købe en carport, så husk at vælge firma og mærke med omhu. Du bør tænke over de specifikke ting, du ønsker at bruge carporten til, og hvilke krav de sætter til den. Du kan godt være helt ærlig overfor firmaet, du køber carporten igennem – du vil med garanti ikke være den første kunde de har, der har andre planer med den, end at parkere bilen i den. Find et sted der kan levere en carport i den størrelse, og med det design, der passer bedst til dit formål. Tag desuden et grundigt kig på deres  produkt- og servicegaranti.