At finde modetøj i store størrelser er en stor udfordring i forvejen, og som om det ikke var nok, skal vi store piger altså også finde undertøj nu og da, som både er flot, sidder godt og ikke koster en bondegård. Plus size lingeri er på menuen i denne artikel, hvor vi vil forsøge at guide dig til at gøre den bedste handel når du køber undertøj. Vi kommer omkring både pasform, komfort og priser, så du kan få det bedste overblik over markedet for undertøj til store piger, før du selv svinger dankortet og træffer den endelige købsbeslutning. Læs med og bliv klogere på undertøj til kvinder.

Alle kvinder går med forkert undertøj

En trend som er dukket op på det danske marked i de seneste år er specialbutikker med undertøj til kvinder. De har ganske vist fandtes længe før, men forskellen er at de nye virkelig tager pasform og komfort alvorligt. Især for store kvinder er der meget at vinde i øget livskvalitet på denne konto, og vi vil derfor gerne anbefale at handle med denne form for rådgivning allerede nu. Det er essentielt at især bh og også trusser sidder lige præcis som de skal, for ellers er det simpelthen ikke behageligt at gå rundt. Store former betyder som regel stor belastning på ryg og skuldre, så jo større du er, desto større er argumentet for og logikken i at investere i ordentligt plus size undertøj.

Frækt undertøj til store piger

Nogle dage er bare som skabt til at gøre lidt mere ud af det hele, og det skal vi store piger – eller vores bedre halvdele for den sags skyld – ikke snydes for. Det er nemt at finde frækt undertøj i store størrelser når man først lige ved hvor man skal kigge, og her vil vi særligt gerne fremhæve at handle på webshops. Her har man altid 14 dages returret og altså mulighed for at prøve sagerne derhjemme helt privat, og det er en stor lettelse for rigtig mange store kvinder som er utilpasse ved butikkernes prøverum – mig inkluderet. Men husk at du først kan købe det helt rigtige frække undertøj når du kender din rigtige størrelse, så rådfør dig med en fagmand (eller -kvinde) før du fortsætter med at handle undertøj på egen hånd.

Køb undertøj online

Det der med at handle på nettet er slet ikke nogen dum ide, og undertøj til store piger er bestemt ingen undtagelse. Som nævnt skal du bare være opmærksom på at få målt din rigtige størrelse inden du begiver dig ud på solo-shopping i cyberspace, for ellers risikerer du simpelthen at ende op med en masse undertøj, du i virkeligheden slet ikke får brugt. Det er nemlig ikke nok at det sidder godt første gang, for ligesom et par sko der skal gåes til, ændrer især bh’er sig ofte i ugerne efter købet. Så tag mod til dig og besøg en butik hvor de har styr på sagerne først, så går det hele meget nemmere når du shopper alene efterfølgende.