Undertøj mænd

For mænd er underbukser den klassiske julegave, som vi elsker at hade, men som vi i virkeligheden sætter stor pris på, da det er en af de vigtigste beklædningsgenstande vi har og bruger hver eneste dag, uanset årstid og beskæftigelse.

At vælge godt undertøj kan være en hel videnskab, og det er en meget individuel sag hvilken model man foretrækker. Der findes både de helt stramme, de løse, de lange, de korte, de små og de farverige.

Udvalget er stort, og mange har et favorit mærke eller en bestemt model, som de altid går efter. Det er faktisk kun hvis man er en plus size, at udvalget er begrænset, da de fleste butikker ganske enkelt ikke fører undertøj til store mænd, men typisk stopper deres størrelser ved XXL.

Vi stiller her skarpt på de forskellige modeller, der findes og giver dig et par gode råd til hvilke underbukser, du skal bruge under de forskellige benklæder.

 

Briefs

Er den klassiske underbuks uden ben, hvor hele låret kan ses. Den kommer i 3 højder: Under taljen, ved den naturlige talje og lige under navlen. Er kendt for at støtte godt.

Brug briefs som undertøj, når du har moderne, tætsiddende habit eller stramme jeans på, så undgår du, underbukserne folder og klumper sig sammen på lårene.

 

Boxershorts

Pasformen er ofte som et par løse shorts og de strammer ikke nogen steder. Dette giver en stor bevægelsesfrihed, hvilket betyder at de er ideelle at have på under et par løst siddende bukser.

Desværre betyder dette også, at de ikke har nogen større støtte, hvilket gør at de ikke er egnede til fysisk aktivitet.

Boxershorts er ofte udstyret men en gylp, men den bruges dog ikke, den er udelukket lavet for detaljens skyld, for at gøre dem lidt mere smarte.

Denne model er den mest brugte i hhv. USA og England og meget populær blandt dem der bruger boxershorts i store størrelser.

 

Tights

Er i Danmark den mest foretrukne model. Den er den gyldne middelvej imellem briefs og boxershorts. Modellen er som et par boxershorts og selve pasformen er stram som briefs.

Den største fordel er at de giver optimal støtte, hvilket gør dem vel egnet til fysisk aktivitet. Især hvis de også er lavet af sved transporterende stof. Deres tætte pasform gør også, at de fungerer godt sammen med de fleste benklæder.

Idet at de sidder tæt på kroppen, former tights også kroppen lidt, så taljen virker lidt slankere. Dette gør at det er denne model, vi anbefaler plus size manden.

 

Trunks

Er næsten det sammen som tights. Den eneste forskel er at benlængden er kortere og taljen lavere. De kortere ben gør trunks mindre velegnet til sport og fysisk hårdt arbejde.

 

Lange underbukser

Går fra taljen til anklen. Typisk syet i et elastisk, svedtransporterende materiale, der gør dem gode til at holde på varmen. De kan gå under de fleste benklæder på en kold dag og findes i flere variationer til skituren og anden vintersport.

Husk at uanset hvilken model af undertøj du foretrækker, så er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas, da det langt fra er en skrøne, at velvære kommer indefra.